amj2 13.11.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 Piękny dom. Już teraz prezentuje się wspaniale. No i w jakim miejscu postawiony Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.11.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Jakbym miał rynny to bym zakładał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 28.11.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 rozumiem, że jest ryzyko że śnieg urwie rynnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.kartki.bej.pl/kartki/ginsana/swieta_5_duza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 07.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witam. Sliczny domek A jak ida postepy wiosenne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 07.04.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 witaj, trwają przygotowania do dalszego ciągu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witam , bardzo podba mi sie projekt nie wiem czy pamietam Jawor horyzontowy ale jak to taki projekt z mini dziedzinncem to dzieki bogu ze wybraliscie Marysie Ps, zastanowilam mnie cena pokrycia dachowego - ile ta Maryska ma m2 dachu i co kladliscie? ceramike? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 08.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witaj, co do ceny dachu to trudno porównywać. Powierzchnia to ok. 270 m2, drewna poszło jakieś 20 m3 + deski (i z tego było niewiele odpadów), dach razem kosztował nas wraz ze ściankami kolankowymi ok 60k PLN. Z tego dachówka i rynny ciut poniżej 30k PLN za materiał, reszta to drewno i robocizna Dachówka jest ceramiczna, pod spodem folia. Wydaje mi się że dość drogo wyszło ale już po sprawie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Ja przeczytawszy "dach" zrozumialam ze pokrycie dachowe za tyle i troche zdebialam ale jak wiezba i scianki i dachowka i robocizna i rynny - nooo to juz bardziej normalnie to sie ksztaltuje ps. podoba mi sie kolor dachowki! (czy elewacja bedzie jakas kremowa?) bo to moj ulubiony chyba zestaw takie polaczenie kolorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.04.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Dobrze zgadłaś Nie będę się starał być bardzo oryginalny więc ściany będą gdzieś w okolicach bardzo jasnego beżu Na krawędziach budynku i dookoła otworów okiennych i drzwiowych są zaplanowane okładziny z piaskowca (piaskowcopodobne ) które będą miały ciutkę inny (ciemniejszy) odcień pozdr KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.04.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Kirks współczuję, trzymaj sie chłopie I tak masz cierpliwośc anielską jak widzę, choć z drugiej strony czasami mimo nerwó i emocji trzeba trzezwo i realnie myśłeć Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 01.05.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Dzieki, dzisiaj jadę znowu na działkę zobaczyć co się tam dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 świetny projekt...okna gustowne ale bedą kosztowne...pięny bardzo piękny dom...zycze wytrwałosci w urządzaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 dziekuję Ci i cieszę się, że nie tylko nam się podoba Mam nadzieję, że starczy nam siły by dokończyć budowy, bo po początku wykończeń czuję się całkiem wykończony A to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 16.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 dziekuję Ci i cieszę się, że nie tylko nam się podoba Mam nadzieję, że starczy nam siły by dokończyć budowy, bo po początku wykończeń czuję się całkiem wykończony A to dopiero początek mysle, ze jeden z gorszych-cieższych etapów macie za sobą...potem milsza ale droższa wykończeniówka...cos za cos, ale efekty fajniejsze...bede z ciekawością sledziła dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganz 16.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam Nie mam za dużo czasu żeby pisac ale powiem tylko tyle , że moje fundamenty Marysi już są , dzisiaj własnie konczą murowac a jutro już zasypuje;). Za dwa tygodnie przychodza lepic sciany a na wakacjach dach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Motyczka: Na razie niestety to ten pierwszy etap był super, a ten to poprostu porażka i męka. Jak zmienię ekipę to może będzie lepiej Ganz: powodzenia, pisz coś i pokazuj obrazki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_Bart 22.06.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 kirkis: czytalismy z żona, że widziałeś Mikołaja. Widzieliśmy na stronie Archipelagu jego projekt... w styczniu.. dzis juz go na stronie nie ma. Masz moze fotki tego Mikołaja, którego widzieliście? i czy on jeszcze tam stoi, jak tak, to napisz prosze, gdzie?pozdro z Legionowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 22.06.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Nie mam fotek a stoi w Markach. Widać go z ul. Pilsudskiego po lewej stronie (jak się jedzie z W-wy) w głębi za składem BudoMarket. Można jechać od ulicy Kościuszki ale trzeba pokombinować. My bylismy na spacerze więc nie powiem Ci jak tam dojechać Od Piłsudskiego też da się dojechać wzdłuż lasu i na końcu skręcić w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory32 02.07.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Witam, Budowa mojej Marysi jest na ukończeniu. Właśnie kładziemy podłogi, wszystko już pomalowane. Chcemy wprowadzić się 15.08. Czytając historię Twojej budowy zastanawiam się czy miałem szczęście z developerem ( maksymalne obsuwy prac do 2 tygodnii) czy też poprostu nie znam się dobrze na budowlance.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts