andrzejka 08.10.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Na zdjęcia czekamy Mam nadzieję, że na budowie postępy poczynione i wiecha będzie w nartroju pozytywnym przebiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 08.10.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 imprezka udana, pisze na żywo w sumie to nie jestem przyzwyczajony do takich imprezek zakładałem że będę pił piwko, a piłem i wódkę i piwko ale nie jest źle, fotki robiłem ale nadal kwestia skanera pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.10.2005 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 kirkris, a mnie te okiennice zainteresowały. Gdy tylko bedziesz je miał, umieść zdjęcia, albo może namiar na producenta? Będę bardzo "dżwięczna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 09.10.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 AnSi: niestety okiennice znalazł Gregory32, ale niestety nie dał jeszcze znaku życia więc nic więcej nie wiemy. Mam nadzieję, że pojawi się jeszcze i opowie coś więcej o oknach i okiennicach (a moze pokaże fotki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2005 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.10.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 I takim nastawieniem psychicznym kończą sięprojekty z fikuśnym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory32 15.10.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Gregory, mam kilka pytań: ile płacisz za okna, jakie i gdzie? Drewno czy PCV? Szyby zwykłe czy antywłamaniowe? Okucia? Łuki i szprosy są zachowane? Szprosy zewnętrzne czy w szybie? Jesteś już b. daleko pozdr. Cześć, Dośc długo mnie nie było. Do tego dołożyła się awaria komputera. Poniżej odpowiedzi na pytania, które zadałeś: a) okna kupuje mój developer w firmie Oknoplast ( profile pieciokomorowe). b) zachowujemy kształt okien zgodnie z projektem. Materiał PCV. c) Szyby P4 d) Szprosy wewnatrz szyb. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory32 15.10.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Chciałbym zamieścić parę fotek z budowy, ale chyba się lekko "zamotałem" . czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to zrobić Z góry dziękuję. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.10.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 To jeszcze zostało najważniejsze ile one kosztują? Jak masz jakiś serwer na którym możesz wystawić fotkę to po prostu skopiuj link wstawiając przed linkiem tag: IMG a po zamykając też takim tagiem. Jeżeli nie masz gdzie wstawić fotek to zarejestruj się na którymś z darmowych serwerów np.: http://photobucket.com/ Na tym możesz też wstawiać bez rejestracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory32 15.10.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Wycenę okien poznam we wtorek. Wtedy też podam Ci kwotę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 15.10.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 będę czekał z niecierpliwością po mojej wycenie aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganz 16.10.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witam!Wyceniałem okna do Marysi z PCV w firmy PAMOPLAST i koszt z zamontowaniem wyniosł ok. 14 tys. te same okna w Vidoku z montażem z PCV wyniosły 23 tys.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.10.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witaj Ganz, czy możęsz napisać coś więcej: Czy te okna są zgodne z projektem (tzn. łuki i wielkości)? Jakie profile (firma itp)? Jakie są wliczone okucia? Jaki kolor lub okleina? Czy są szprosy, jesli tak to jakie? Twoja wycena budzi moją nadzieję pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganz 16.10.2005 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 CZesc!Okna z PCV całe białe, robiłem wycenę z okleina koloru debowego z jednej strony i podniosło to koszt okien o ok 3 tys. razem wychodziło ok 17 tys. z montażem. Szprosty zachowane i łuki tez, w Vidoku za kazde giecie ( a w jednym oknie jest podobno 3 giecia) chieli ok 160 zł + cena okna:(. Firma jest z Ustrzyk Dolnych ale ma punkty w po całej Polsce (podobno) wiecej znajdziesz na http://www.pamoplast.pl , wycene robiłem ok. 3 tygodnie temu. Firma na naszym terenie jest bardzo znana i polecana przez tutejszych "majstrów":)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory32 18.10.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Moje okna w totalu wyniosły 23.000 brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 19.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 super, dzięki Zastanawiam się jak taka firma może próbować naciąć człowieka na XXX procent? Za takie same okna (bez żadnych cudów) firma BWO z ul. marsa w wawie zażyczyła sobie ode mnie 45 tys brutto a z okuciami antywłamaniowymi i szybami P4 aż 54 tys Po prostu szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 fajnie sie prezentuje dom A dachóweczka pięna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 dziękuję czekam obecnie na ocenę techniczną ) mam nadzieję że pozytywną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.11.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Ale macie fajne przestronne wnętrza Super I nawet drabina a`la schody Solidna konstrukcja jak widzę Wspaniale z dachem dom wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 03.11.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Nie znosimy ciasnych pomieszczeń więc ich wielkość była jednym z parametrów wyboru projektu Drabina -schody jest bardzo wygodna. Została zrobiona specjalnie na prośbę żony ) Cieszę się że Ci się podoba. Na wiosnę planujemy ocieplenie i tynkowanie, malowanie i okładziny piaskowcopodobne więc będzie jeszcze ładniejszy Widzę, że u Ciebie też prace pełną parą pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts