patka 17.08.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no nie wiedzialam ze miales takie jazdy z budowa, ale chyba powoli to juz za soba masz i powiem ci ze fajny domek, wyglada ze w srodku fajne widoki masz na okolice. gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 17.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 dzięki, też mam nadzieję że już koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 06.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Znalazłam Twoją wypowiedź dotyczącą sprzetu AGD. Chcę także wybrać Elektroluxa i AEG. Czy korzystacie już ze sprzętu i jak sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 11.09.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Witam, byliśmy na urlopie więc nie odpisywałem Korzystaliśmy z: - lodówki AEG - jest naprawdę ekstra - piekarnika Electroluxa - chyba jeszcze nie rozgryzłem wszytskich funkcji ale pierwsza impreza udała się znakomicie - okapu Boscha - bardzo cichy, chociaż może nie najpiękniejszy Generalnie sprzęty proste w obsłudze po przeczytaniu instrukcji i mające mnóstwo fajnych funkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 16.09.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Gratuluję schodów,Super się prezentują.Możesz dać namiar na speca od tych schodków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 20.09.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 kirkrislubie ogladać ten Twój domek .mam pytanie odnosnie schodow.moj architekt twierdzi ze nie mozna w domu z użytkowym poddaszem wykonac schodów jednobiegowych jak Twoje ,wiec jak to jest ,pewno sciemnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 20.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Nie wiem dlaczego tak twierdzi, bo w moim projekcie takie były od początku Może mysli o wykorzytsaniu przestrzeni, bo takie schody są dość duże? Generalnie jak widać moje schody stoją i mają się dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.09.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Kirkis Nic nie szkodzi, że zdjęcia nie najlepszej jakości. Ważniejsze, że wnętrza najwyższej jakości. Widzę śliczności, cudowności. Wszystko przemyślane i zgrane. Kuchnia bardzo udana, o schodach już nie wspomnę.... Życzę dalszych postępów. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 24.09.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 dzięki, niedługo jeszcze będzie kominek (mam nadzieję, że niedługo) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muchy 30.09.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 30.09.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 cześć, i ... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.10.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 kirkris serdecznie dziękuję za PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 15.10.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Postanowiłem poświęcić kilka chwil i od deski do deski przeczytałem Twój Dziennik Budowy. Limit pecha faktycznie chyba już wykorzystałeś, dlatego od teraz powinieneś żyć długo i szczęśliwie Odnośnie ekip budowlanych to ja jak na razie mogę pisać o szczęściu i to wielkim. Goście od fundamentu - normalni, prości i przy tym wspaniali ludzie. Bywam czasmi u nich na kawie (a nie znałem ich wcześniej). Fundament zrobiony bardzo dobrze, co stwierdzili cieśle, czyli Ci którzy potem mieli z nim najwięcej doczynienia. Cieśle okazali się jeszcze bardziej trafieni. I będę ich cyba polecał wszystkim. Po pierwsze robią jak sobie, starają się nic nie spieprzyć. Jeżeli coś zepsują (bardzo,bardzo żadko) to sami biorą się za naprawę. Nie chcą żadnych zaliczek, dogadują się za całą robotą i potem dotrzymują słowa co do ceny. Raz miałem przypadkowo gotówkę w portfelu i powiedziałem, że im zapłacę i tak im zapłacę wcześniej, to powiedzieli, że nie bo potem motywacja do pracy będzie mniejsza. I do tego wszystkiego temp - ekspress. Ten dom od fundamentów wraz z więźbą robiła 2 ludzi bez dźwigów itp - w sumie 5 tygodni. Dekarz - superdokładny. Co najważniejsze jest to blacharz w 3 pokoleniu. Potrafi robić dachy z tzw łuski miedzianej i mosiężnej na kopułach kościołów. Mówi mi, że go proste dachy nie pociągają. A jak robi to stara się robić tak, ażeby dobrze go wspominano. Ma jednak jedna wadę - trzeba mu kupować jedzenie i piwo (niedużo) - ot, taki człowiek ze wsi. No to kibicuję Ci dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 18.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 gratuluję ekip (i własnych umiejętności ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 21.12.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://www.foodlink.pl/pics/przepisy_kulinarne_boze_narodzenie.jpg Niech Ci się spełniają marzenia i te związane z własnym domem i te najbardziej skryte i niech Cię Nowy Rok obdarza co najmniej tak jak potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 03.01.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Jestem na etapie poszukiwania kominkarza do rozprowadzenia rur, czy mozesz polecic swojego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 03.01.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Chyba nie bardzo, jak on mówi : ma uczulenie na wełnę i nie ociepla rur DGP Musiałem zapłacić komuś innemu za zrobienie tego Poza tym trudno się z nim umawia - na tygodnie naprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa003 09.03.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jakiej firmy masz gres w hollu?? Godny polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 16.03.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Gres niestety chiński - Arctic. kupowany w TTW z gwarancją jakości - ale niestety jakość do kitu - miękki jak masło, niejednolity jeśli chodzi o połysk. Generalnie nie polecam - firma dystrybucyjna EURO ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.03.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Trochę szkoda mi tych zdjęć. ALe rozumię Waszą decyzję. Trudno mi tylko zrezygnować z ogladania następnych pomysłów na wykończeniówkę Niektre osoby na forum zamieszczają zdjecia na krótko, dzien lub dwa a potem je usuwają. Czy takie rozwiazanie nie wchodzi również w grę? Zawsze to mniejsze prawdopodobieństwo że nieodpowiedzialne osoby je skopiują Pomyślcie o tym bo naprwdę cieżko jest sie rozstać z Waszym ślicznym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts