JOANNA_AA 25.09.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 To dużo czy mało? Oczywiście sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 25.09.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 B. dużo. Pod Warszawa gora 30-35 zł. I to jesli fachowiec ma duzo kucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA_AA 25.09.2005 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 No to ładnie,bo jestem z małego miasteczka na Dolnym Śląsku i takie ceny sobie facet śpiewa i mówi mi że to tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.09.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 trzeba uważać na elektryków, bo właśnie są tacy gigusie, niby kompetentny, zna się na robocie, można mieć do niego zaufanie, ale cena z kosmosu…….. i potrafi jeszcze takim tekstem podjechać iż taniej to Pan nigdzie nie znajdzie. W małych miejscowościach to cena około 25zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.09.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Joanna, to jest za duzo. Tu masz liste z naszego rejonu sprawdzonych wykonawcow. Jest dwoch elektrykow, zadzwon dowiedz sie. http://dobrzykowice.w.interia.pl/wykonawcy.txt Ja place za ponad 100 punktow, skrzynka, tv na trzech kondygnacjach i telefon tez przeprowadzony na trzy kondygnacje 2000 zl w Legnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA_AA 25.09.2005 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Bardzo,ale to bardzo dziękuję!!!!!!!!Pewnie jeszcze nie raz bedę Was męczyć pytaniami ale w zamian może też kiedyś komuś posłuże taką dobrą radą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 25.09.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Poootwooornie drogo.50 zł za (każdy) pkt, na gotowo z materiałem. Nic mnie nie interesowało. Po robocie posprzątane i czyściutko. Ekipa bardzo kompetenta.Cena Warszawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pascall 25.09.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Ja płaciłem 16 zł (małe miasto, sama robocizna), tyle że sam sobie gipsowałem przewody ale to sama przyjemnośc no i tynkarze zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 25.09.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Rozsadna kwota to 20 zł za pkt i nie licze tutaj czy to taki czy inny pkt to gniazdko łącznik czy kabel pod lampe w suficie.Powyzej 20 to juz zdzierstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 26.09.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 U mnie najczęściej mówi się o cenie 20zł za punkt, ale za wyłączniki schodowe 30zł, a za skrzynkę z bezpiecznikami 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 26.09.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 My daliśmy 40 zł za punkt zwykły (materiał + robocizna)telefon 35zł, siła i telewizaja z tego co pamiętam 50 zł - wszystko w PoznaniuCałość wyszła 9000 zł brutto. ( bardzo droga wyszła skrzynka rozdzielcza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasssmine 26.09.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 U nas za sama robocizne elektryk zaśpiewał 18 zł od punktu a to podobno drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benezis 27.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ja miałem takiego co za dodatkowe krzyknoł sobie 45 zeta za punkt. To kazałem mu tylko zrobić jeden a w garażu elektrykę zrobiłem sobie sam. A najleprzy był w tym jak mi krzyknoł za doprowadzenie kabla ziemnego do domofonu, odległość od firtki do domu 6 m 600 zeta. Oczywiście kazałem mu zrobić, po czym po zakończeniu roboty znalazłem tyle uchybień, że połowa jego pracy zrobiona była za darmo. A najbardziej mnie zdenerwowało (chciałem go zabić) jak na poddaszu żucone były przewody na wełnę mineraln nie zaizolowane, które muj syn wzioł w rękę i jak go siekło to odskoczył na metr. Wtedy to już przebrała się miarka i pamiętam, że spadł z drabiny, oczywiście elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 11.10.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Prosze o jakieś nowe informacje. Szukamy elektryka dzisiaj byl jeden i powiedzial nam taką cenę ( dom 140m + 40m garaż + 120 piwnice) 4 tys robocizna + ok 3 tys materiał to dużo? Bo mi się wydaje żę tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 11.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 To zależy od liczby punktów. Ale wydaje się to normalnie. U mnie robota plus materiał wyszło około 8 tys. Więc cena jakby zbliżona. Powiem tak dwie oferty od niezależnych fachowców jedna 8 tys. druga 7.8 tys. Tak więc to chyba normalna cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 11.10.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ja placiłam pod Warszawą 20zł za robociznę u świetnego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 11.10.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Tak trochę z innej beczki.Robiłem właśnie elektrykę i fachowiec (sprawdzony, zaufany) bierze 40 zł robocizna z materiałem. Ale ustaliliśmy 25 za samą robociznę.Materiały kupował ze swoimi dużymi rabatami. Po podsumowaniu całości wyszło 39 zł za punkt.Jakby ktoś chciał porównywać oferty z materiałem lub bez to może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts