GP 25.09.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Chce postawić dom tak aby było szybko i tanio,znajomi zdecydowali się na dom systemowy i namawiają mnie na to samo ale nie jestem pewien czy to dobre rozwiązanieCzy taka technologia jest tańsza od murowanej. Czy taki dom z OSB,styropianu i wełny jest wytrzymały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 25.09.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Chce postawić dom tak aby było szybko i tanio,znajomi zdecydowali się na dom systemowy i namawiają mnie na to samo ale nie jestem pewien czy to dobre rozwiązanie Czy taka technologia jest tańsza od murowanej. Czy taki dom z OSB,styropianu i wełny jest wytrzymały?? tak... systemowe domy są tańsze od indywidualnych i są równie wytrzymałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonAn 25.09.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Modulor mówisz poważnie, czy jaja sobie robisz ?Masz jakieś wyliczenia poparte praktyką ? Dla mnie przymiotnik systemowy równoznaczny jest z przymiotnikem drogi! A może to jest tylko wyjątek potwierdzający regułę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GP 25.09.2005 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Modulor mówisz poważnie, czy jaja sobie robisz ?Masz jakieś wyliczenia poparte praktyką ? Dla mnie przymiotnik systemowy równoznaczny jest z przymiotnikem drogi! A może to jest tylko wyjątek potwierdzający regułę ? znalazłem firme która domek parterowy 82m2 podobno robi pod klucz za 108 tys+fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzai 26.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 No nie wiem. Chyba nie chciałbym domu z płyty OSB. Chociaż byłem w nowozbudowanym domu systemowym i muszę przyznać, że wrażenie było bardzo dobre. Tanio szybko. Tyle tylko że nie wiadomo co będzie się działo z konstrukcją za kilka lat. Myśle że przedewszystkim kluczem do sukcesu czy to jest mur czy drewno to dobra ekipa budująca. Jeśli wszystko jest zrobione solidnie to przetrwa wieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika20 26.09.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Przeczytałam kiedyś na forum wypowiedz ludzi, którzy mają taki dom i napisali, że wszystko jest ok ale teraz to oni remontują stary dom i to w nim będą mieszkać. Ciekawe dlaczego? chyba nie wszystko jest tak OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 26.09.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Modulor mówisz poważnie, czy jaja sobie robisz ?Masz jakieś wyliczenia poparte praktyką ? Dla mnie przymiotnik systemowy równoznaczny jest z przymiotnikem drogi! A może to jest tylko wyjątek potwierdzający regułę ? no cóż źle rozumiesz słowo systemowy miłego pieczenia chleba w domowym zaciszu i dojenia krowy i ubijania masła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts