Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

np. w ogłoszeniach znajdziecie oferte różnych sanitariatów zz upustem 28% od ceny producenta.

inne promocje też są.

czy to naprawdę jest jakiś okres przestoju i stąd takie oferty czy może sytuacja pod tytułem, ja dzisiaj kupię i będę się cieszyć a później sie okaże że spokojnie na wiosne byłyby te same ceny???

jak myślicie, jakie macie doświadczenia, bo ja w chwili obecnej nie potrzebuje jeszcze takich rzeczy, dopiero robią mi fundamenty, ale może by skorzystać i zaoszczędzić???

jak myślicie?

https://forum.murator.pl/topic/40983-r%C3%B3zne-promocje-czy-warto-teraz-kupowac-czy-to-tylko-podpu/

w dziale ogłoszenia kolega Mroziczek sprzedaje wyroby koło i cersanit z dużym upustem, jeszcze takiego na tym forum nie było.

http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=55453

no właśnie, i jak myślicie? kupowac teraz? w tym roku stan surowy z dachem więc w sumie mi nie potrzeba... korzystać?

co wy byscie zrobili?

czyzby nikt nie robił takich posunięć???

nikt z nas nie jest wrozka :lol: (a szkoda by juz dawno wygralbym w Lotto ;) )

Co bedzie za rok?

Moze Armagedon? ;)

sadze ze w swietle totalnego zastoju w budowlance - i niech sobie PO i PiS gada co chce, ze uda im sie to zmienic (takie gadanie od czasow Gierka kazdy zna na pamiec ;) ) wielkiego ruchu cen nie bedzie.

Czy ktokolwiek z Was zauwazyl zwyzke cen okien?

A ich cena w zakupie przez dealera podskoczyla minimum 3% a sa producenci co podniesli ja ponad 10%.

Tutaj zaczyna naprawde dzialas samoregulacja wolnego rynku i hmmmm.....prawo podazy i popytu

Co bedzie na wiosne nie wie nikt :(

Nie wiesz co zrobic?

Rzuc moneta ;)

To chyba jedyna rozsadna rada