Patsi 25.09.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Mam kłopot. Zrobiliśmu taras z takiej samej wylewki jak w środku domu, jedną zimę przetrwał ale trochę się przykruszył w kilku miejscach. Miał przyjść fachowiec co by go obłożyć płytkami (z boku również) ale nie może, bo się mu terminy przesunęły, standard Jak mam ratować mój taras żeby całkiem się nie rozpadł? Może czymś gruntować czy jak? Czytałam że warto zastosować, mimo gruntowania folię w płynie jako izolację ale to podobno mało popularne, drogie, nikt tego nie kupuje tylko sam klej (opinia z hurtowni). Mój wykonawca też nie jest do tego przekonany . Na co zwrócić uwagę żeby mi te płytki z boku nie poodpadały za dwa lata albo i rok? Poradźcie coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 26.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Może coś tutaj znajdziesz?http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=47119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 26.09.2005 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 dzięki serdeczne, posadzę zaraz męża niech czyta, a ja będę mieć wolny wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts