charciara 25.09.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Mąż położył "cudowne" kafelki na ścianie w kuchni, nie mogę tego widoku zdzierżyć! Koleżanka mi mówiła, że w którymś z fachowych czasopism znalazła artykuł o malowaniu kafelek położonych już na ścianie, ale za Chiny Ludowe nie może tego teraz odnaleźć. Ja czytałam tylko o malowaniu kafelek nie położonych, zapiekaniu ich w piekarniku i kładzeniu. Czy ktoś z Was wie coś na temat takich farb, którymi można malować kafelki już położone? A może ktoś już to robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mzawadzk 26.09.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Ja z innej beczki... żal mi Twojego męża, serio. Napracował się chłop a tu masz babo placek, nie podoba się (babie właśnie). Moja żoneczka też czasem się "budzi" dopiero jak coś jest już zrobione, szlag człowieka może trafić, hehe. Nie ustalaliście jakie płytki położyć przed? Może przykleicie na te płytki tapetę zmywalną - są nawet takie z wzorem płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 28.09.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 z malowaniem plytek jest trudno. Bardzo duze ryzyko ze farba bedzie potem odpadac ... duzo zalezy od rodzaju plytek. Najgorzej jesli plytki sa szkliwione. W tedy trzeba je zmatowic, drobiutkim papierem scienym, odtluscic. Ale i tak jest to bardzo ryzykowne. Wrecz nieoplacalne do nakladu pracy i kosztow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 wklejaj zdjęcia tych płytek, zobaczymy czy rzeczywiście sa okropne na plytki mozna przyklejać różne ozdoby, malować jeden akcent itp. Całych nie bardzo sie da przemalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts