DeeF 25.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Pytanie jak w temacie. Ile płaciliście i co było w cenie (chodzi mi o robociznę) wykonania pokrycia dachu blachodachówką na gotowej i odeskowanej więźbie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 01.10.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 podłączam się do pytania bo też mnie to interesuje mam propozycję od 14 zł do 22 zł za metr2 - w cenę wchodzi pokrycie wraz z orynnowaniem, łatami, kontrłatami czyli wszystko- fajna rozpiętość cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REMIGIUSZ 02.10.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 w 90 % cena zależy od konstrukcji dachu a 10 % to jego powierzchnia . przy dachu prostym dwuspadowy o powierzchni 250 m2 cena ta wynosi okolo 14 zł na gotowo czyli wszystko (obróbki,rynny) przy dachu skomplikowanym i niewielkiej powierzchni cena ta może siegnac 20 zł za m2. do tego dochodzi kwestia czy wykonawca wystawia fakture vat. pozdrawia zespół firmy DACH BUD 2 rybnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts