rrmi 27.09.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Inna sprawa to, że bym nie przeceniał pracowitości, bo osoby które ciężko pracują raczej, nie klikają tutaj co parę minut. Biore to jako aluzje , czy tak? Napisalam , ze Ja tu dookola widze tylko ciezko pracujacych ludzi. Nie jest to to samo co wszyscy tu ciezko pracujemy Jak bym mogla tak - ja tylko fryzjer i zakupy , kosmetyczka i restauracje Buziaki z hameryki dla szanownego kolegi posylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 27.09.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 chcesz mieć babę szerszą w kroku wyślij do Angli na pół roku, wiem co tam się wyprawia, by byłem tu i uwdzie....... czym jedzie i gdzie ?, bo w tą Sobotę mój koleszka jedzie i może się ją zaopiekować Ty naprawde oburzyles sie na mnie , ze obsobaczylem Ciebie za ta wypowiedz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.09.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Biore to jako aluzje , czy tak? tak, ale do samego Siebie, ja zawsze piszę w odniesieniu do swego doświadczenia, jak mam dużo pracy to pisze jeden post na 4 dni, a teraz mam średnio z 10 postów dziennie, czyli się opierdzielam na całego. Buziaki z hameryki dla szanownego kolegi posylam z jakiego miasta są buziaki ?, bo ja byłem w "wietrznym" chcesz mieć babę szerszą w kroku wyślij do Angli na pół roku, wiem co tam się wyprawia, by byłem tu i uwdzie....... czym jedzie i gdzie ?, bo w tą Sobotę mój koleszka jedzie i może się ją zaopiekować Ty naprawde oburzyles sie na mnie , ze obsobaczylem Ciebie za ta wypowiedz? bez przesady Luc zawsze zachowuję dystans, dlatego mam taki cięty dowcip, najwyżej coś odpisze, ale się nie obrażam - ja tylko fryzjer i zakupy , kosmetyczka i restauracje mam siostrę w Chicago i ona tak robi, ale co w tym złego (według jej) wystarczy, że jej chłop pracuje, a pracowite są góralki (obrobi i za siebie i za chłopa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts