Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wykłócająca się o wszystko dziewczyna......czas remontu

tjord

Recommended Posts

Inna sprawa to, że bym nie przeceniał pracowitości, bo osoby które ciężko pracują raczej, nie klikają tutaj co parę minut.

Biore to jako aluzje , czy tak? :lol:

Napisalam , ze

Ja tu dookola widze tylko ciezko pracujacych ludzi.

Nie jest to to samo co wszyscy tu ciezko pracujemy :wink:

Jak bym mogla tak :oops: - ja tylko fryzjer i zakupy , kosmetyczka i restauracje

:lol: :lol: :lol:

Buziaki z hameryki dla szanownego kolegi posylam :oops:

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

chcesz mieć babę szerszą w kroku wyślij do Angli na pół roku, wiem co tam się wyprawia, by byłem tu i uwdzie....... czym jedzie i gdzie ?, bo w tą Sobotę mój koleszka jedzie i może się ją zaopiekować :)

Ty naprawde oburzyles sie na mnie , ze obsobaczylem Ciebie za ta wypowiedz?

Biore to jako aluzje , czy tak? :lol:

tak, ale do samego Siebie, ja zawsze piszę w odniesieniu do swego doświadczenia, jak mam dużo pracy to pisze jeden post na 4 dni, a teraz mam średnio z 10 postów dziennie, czyli się opierdzielam na całego.

Buziaki z hameryki dla szanownego kolegi posylam :oops:

z jakiego miasta są buziaki ?, bo ja byłem w "wietrznym"

chcesz mieć babę szerszą w kroku wyślij do Angli na pół roku, wiem co tam się wyprawia, by byłem tu i uwdzie....... czym jedzie i gdzie ?, bo w tą Sobotę mój koleszka jedzie i może się ją zaopiekować :)

Ty naprawde oburzyles sie na mnie , ze obsobaczylem Ciebie za ta wypowiedz?

bez przesady Luc zawsze zachowuję dystans, dlatego mam taki cięty dowcip, najwyżej coś odpisze, ale się nie obrażam

- ja tylko fryzjer i zakupy , kosmetyczka i restauracje

mam siostrę w Chicago i ona tak robi, ale co w tym złego (według jej) wystarczy, że jej chłop pracuje, a pracowite są góralki (obrobi i za siebie i za chłopa)