szpunarka 26.09.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 użytkuje biologiczną oczyszczalnię ścieków - wprawdzie dopiero miesiąc ale już mam smrodek wokół domu - dałam wszstko co potrzebne na rozmnożenie bakretii, dolewam środek na ,,zapachy,, ale nadal cuchnie z komina wentylacyjnego - chyba - bo niuchałam wszedzie i ziemię nad drenażem i ostatnią studzienkę i nic a czuć na zewnątrz jak powieje wiaterkiem no i mam problem - poradżcie co jeszcze zasypać czy wyłaczyć - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.09.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 to współczuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 26.09.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ] a jak wygląda z wentylacją pionu kanalizacyjnego wewnątrz budynku ? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpunarka 28.09.2005 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 wentylacja wewnatrz - tylko w lazience trochę czuc w pozostałych pomieszczeniach nie - komin kanalizacyjny jest niżej niż wwentylacyjny - może tu jest problem - dom jest na stoku odsłoniety ze wszystkich stron - dziękuję za zainteresowanie - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 14.10.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 wentylacja wewnatrz - tylko w lazience trochę czuc w pozostałych pomieszczeniach nie - komin kanalizacyjny jest niżej niż wwentylacyjny - może tu jest problem - dom jest na stoku odsłoniety ze wszystkich stron - dziękuję za zainteresowanie - pozdrawiam też miaem taki problem . w łazience było czuć szambo , ale to była wina uszczelki w sciennym syfonie do pralki . wymieniłem uszczelkę i po zapachu . pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpunarka 14.10.2005 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Doszłąm do tego dlaczego ---- postanowiliśmy wysunąć komin kanalizacyjny powyżej kalenicy i zroboliśmy większe otwory w czapie komina kanalizacyjnego - nie ma już zapachów na zewnątrz od paru dni, w łazience otworzyliśmy wentylację i jest okey - myślę że będzie dobrze - /do muszli dodatkowo zaplikowałam środek antyzapachowy i oczyszczalnia działa na razie nie śmierdząco - pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts