bednus 26.09.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam. Mam tuner Amstrad srx300 i właściwie tylko jego [komuś nie był potrzebny i mi dał]. Bardzo bym prosił o pomoc w zwiążku z dokupieniem częśći i zbudowaniem zestawu. Jestem kompletnym laikiem i chciałbym wiedzieć jakie kupić kable, tależ, konwerter ew. co jeszcze i jak to potem w miare sensownie połączyć. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 26.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witam. Mam tuner Amstrad srx300 i właściwie tylko jego [komuś nie był potrzebny i mi dał]. Bardzo bym prosił o pomoc w zwiążku z dokupieniem częśći i zbudowaniem zestawu. Jestem kompletnym laikiem i chciałbym wiedzieć jakie kupić kable, tależ, konwerter ew. co jeszcze i jak to potem w miare sensownie połączyć. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Musisz dokupić talerz i kowerter - np. taki Do tego kabel - np. taki[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.09.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 chyba pomyliłeś forum, bo te jest budowlane ten tuner chyba jest analogowy więc jego wartość jest groszowa. Na analogu prawie nic nie ma. Więc lepiej od razu kup cały zestaw z tunerem cyfrowym, tam jest więcej....., ale za parę dni słonko zgaśnie, a TVP uruchomi kanały cyfrowe na Astrze, więc może lepiej poczekać i konkretniej sprzęt dobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 26.09.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 ale za parę dni słonko zgaśnie, a TVP uruchomi kanały cyfrowe na Astrze Możesz coś więcej o tym zgaszeniu słoneczka? Bo miałem właśnie kupować fergusona + upgrade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 26.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Możesz coś więcej o tym zgaszeniu słoneczka? Bo miałem właśnie kupować fergusona + upgrade Polsat przechodzi na alladyna (nagra2), już nowe karty klienci dostali, od października ma być wyłączony przekaz w nagra I, według mnie trzeba czekać z zakupem tunera, bo nie wiadomo co nowego się pojawi i jaki tuner do tego będzie najlepszy.... przykład: TVP ma kodować swoje kanały, ale w czym ? czekać...czekać...pracuję już na alladynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 26.09.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Obawiam się, ze nad alladynem to jeszcze długo będziesz pracował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek_75 26.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Miałeś niedawno przykład jak szybko i jak marna jest Nagra II przez kilka dni była promocja Teqilii z Astry a więc nie było problemy z jej rozwaleniem. A Alldyn to inna bajka i nie jest to to samo co Nagra II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts