wojtekn 26.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Jak w temacie potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania lub okolic wiadomo dojedzie. Nawaliła mi ekipa i termin mnie goni. Zaznaczam że nie chodzi mi o najtańszego tylko najlepszego. Podajcie mi jakieś namaiary pliss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bortek79 19.10.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Cześć! Mam podobny problem - potrzebuję płytkarza na listopad. Czy masz moze jakieś namiary na dobrego i niezadrogiego? Pozdrawiam Bortek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 19.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A tego pana pytaliście? : Firma budowlano- remontowa z Poznania szuka zleceń na okres od listopada do marca. Wykonujemy wszelkie prace budowlane i wykończeniowe jak również instalacje elektryczne , wod. kan.gaz i co. tel 502-505-117 e-mail [email protected] pozdrawiamleyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roman Sówka 04.01.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Jak w temacie potrzebny mi jest płytkarz od zaraz z Poznania lub okolic wiadomo dojedzie. Nawaliła mi ekipa i termin mnie goni. Zaznaczam że nie chodzi mi o najtańszego tylko najlepszego. Podajcie mi jakieś namaiary pliss. wykończenia wszelkie dobrze i za rozsądną cene 508-143-120 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts