Alski 26.09.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 W pracowni pojawił się nowy produkt http://www.domna5.pl/index.php?opcja=details&id=15&nazwa_projektu=ALA . Poszę o komentarze co o nim myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasik 28.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Fajny domek, też na niego zwróciłem uwagę, bo rozglądam się za takim od jakiegoś czasu. Wprowadziłbym co prawda kilka niewielkich zmian do niego ale generalnie na razie to najfajniejszy projekt jaki znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasik 28.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Aha jeszcze jedno, widziałem Alski twoje wypowiedzi w temacie Marysi (zastanawiałem się też nad tym domkiem). Zgadzam się z tobą. Marysia jest super fajnym domkiem ale jednak ciut za maławym. W Ali żonie podoba się ta spiżarka w kuchni, no a ja koniecznie potrzebuję miejsca do pracy (piętro zostawiam na sypialnie) więc gabinet na parterze jest "jak znalazł". Dlatego dla mnie rozwiązania w Ali sa jak najbardziej dopasowane do tego czego szukam. Czy ty zmieniałbyś coś w tym domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 29.09.2005 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Marysia mi się podoba ale Ala ma więcej powierzchni ....ale .....gabaryty Ali są znacznie większe od Marysi o powierzchnia niewiele większa ( dodatkowo brak wykorzystania powierzchni nad garażem .) Z kolei jeśli się wykorzysta tę powierzchnię to z domu o pow. uż. 120 zrobi się 140 a to już trocę za dużo jak na założone plany ( ok 110 m ) ,ze względu na kasę oczywiście . Po przyjrzeniu sie bliżej Ali jaknak chyba wrócę do Marysi ale.... planuję wydłużyć budynek o 1 m . Kuchnia i salon zrobią się większe . ( 9m dla mojej pani to za mało ). Też by mi się przydał gabinecik na dole ale trudno ... trzeba liczyć kasę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 29.09.2005 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 PS Moja żona chciała na dzień dobry zlikwidować spiżarkę w kuchni Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.09.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Ładny projekcik, ja bym jeszcze wywalił ten podcień przy salonie, obniżysz koszt (osobny fundament, ściany wychodzą na jedno) i masz dodatkowe m2 w salonie i to b. ustawnym. A jak będziecie chcieli zadaszony taras to dajecie pergolę na drewnie i macie full wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alski 30.09.2005 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wszystko ładnie ale podejżewam że koszty miedzy MArysia a Ala sa znaczne ,wystarczy porównać obrys budynku 11,7*9,6 Marysia , 15,3*9,8 Ala i tu jest ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts