anSi 26.09.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Zaczyna się, jak u Nienackiego - tajemniczo. Nie każ długo czekać na ciąg dalszy leśnych przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.09.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Napięcie rośnie, szczegóły dawkowane umiarkowanie, a do finału - jak przypuszczam - jeszcze daleko. No to czekamy nadal. Oby nie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Fajnie się zaczyna... jakby jakaś mgiełka tajemnicy... las... pohukujące sowy... zaraz pewno będzie trup ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 wilcza75 Z NIECIERPLIWOŚCIĄ CZEKAM NA CIĄG DALSZY cytat Nowa lokalizacja miała być: - niedaleko Pisza - jak najbliżej lasu, a najlepiej w samym lesie - blisko jeziora z możliwością kąpieli w nim - i spełnieniając powyższe warunki - na naszą kieszeń, a więc tania, a najlepiej bardzo tania Napiszę tak: urodziłam się w Piszu (jakiś czas temu ), mam tam babcię, ciocie i kuzynów. Mieszkam obecnie w Bydgoszczy. Moj mąż ma pracę tutaj i zmiana miejsca zamieszkania nie wchodzi w grę Dlatego .... zazdroszczę Wam tego, że wybieracie miejsce do życia właśnie tam gdzie chcecie Lokalizacja i warunki obmyśliliście super - trzeba mieć szczęście ażeby to wszystko połączyć od razu!!! Zapewniam, że Wasz dziennik wpiszę sobie do ulubionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 28.09.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ago Ż F, nie napisałem, że szukając działki w puszczy, wybieraliśmy sobie miejsce do życia. W naszych planach ad 1998 (i jeszcze przez następnych kilka lat) działka w lesie miała być miejscem służącym letniej rekreacji. Plany się jednak zmieniają. Od niedawna budujemy domek całoroczny, gdzie zamierzamy spędzać większość wakacji, weekendy i ogólnie rzecz biorąc każdą wolną chwilę (no może trochę przesadzam).Nadal będziemy jednak mieszkać w mieście, choć marzę sobie, by na zasłużonej emeryturze osiąść tu na stale. No i chociaż miałem zaprzeczyć Twoim przypuszczeniom, w końcu wyszło na to że masz rację - wybraliśmy sobie miejsce do życia. t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.09.2005 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Fajnie się zaczyna... jakby jakaś mgiełka tajemnicy... las... pohukujące sowy... zaraz pewno będzie trup ! trupa nie ma, ale za to pojawili się nowi bohaterowie - tajemniczy KiZ. No to czekamy dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 30.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Moi Drodzy Jeśli jesteście choć trochę zainteresowani moim smęceniem, pomóżcie mi wybrać drogę, którą mam podążać w "wielkim lesie".Czy biegiem zmierzać do meritum czyli spraw dokumentacyjnych i samej budowy, czy przy okazji poopowiadać trochę ciekawostkek leśno-polno-wiejskich i nie tylko? tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.09.2005 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Stawiam na ciekawostki leśno-polno-wiejskie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.09.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Stawiam na ciekawostki leśno-polno-wiejskie i nie tylko Ja też chcę posłuchać (poczytać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.09.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Widziałam domek w "Galerii zdjęć...". FAJNY - prosty, skromny ale właśnie to jest cały jego urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.10.2005 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Przyjemnie czyta się wilcze opowieści. Gdy dotarłam do fragmentu o księżycowym nastroju - zapomniałam przez chwilę, że to forum budowlane Czekam na kolejną odsłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.10.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Uwielbiam Nienackiego no i jestem ciekawa co sie przez te pare lat wydarzyło, więc pisz wilcza, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2005 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 wilcza75 gdybyś umieścił w swoim dzienniku link do komentarzy, byłoby łatwiej do nich trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 11.10.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Opis batalii pewnie pojutrze, bo jutro Polska pokona Anglię. wilcza75 jesteś optymistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 13.10.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Opis batalii pewnie pojutrze, bo jutro Polska pokona Anglię. wilcza75 jesteś optymistą a nie mówiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 13.10.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Facio. Mówiłeś . Ale ponoć wiara góry przenosi ........ Szkoda tylko, że wiary w siebie nie mają polscy kopacze. t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 21.10.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Wilcza, sąsiedzie prawie, super opisy, ciągnij dziennik proszę.Za każdym razem jak jadę do siebie, mijam Łomżę, Pisz, Orzysz...Zapraszam do wątku "A może grupa olsztyńska".PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koziar 20.11.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2005 Jest! jest! nareszcie jest dalszy ciąg mojej ulubionej lektóry! Pisz Wilcza ! pisz! bo to są letnie wspomnienia takie miłe szczególnie w te listopadowe wieczory i tak przypominające nasze zmagania z płotem , który trzeba było trzykrotnie "zagęszczać" przed dzikami,ze studnią oraz z trzytonową przyczepą ,która " przeszła" już wiele przygód,ale jeszcze nieżle się sprawuje. Czekamy na ciąg dalszy. Danka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.11.2005 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 .... No i był jeszcze jeden drobiazg związany z przyczepą, którym pochwalę się następnym razem Drobizagi są naważniejsze Z nich składa się...dziennik Nie każ zbyt długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 01.12.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Szkoda mi ruszać dziennik, bo akurat znalazł się między dwoma innymi Tomkami (Tomadyna i Tomek1950). Chętnie posiedzę w tym towarzystwie.Co prawda wg. Tyma i Barei, chyba Ryśki to były fajne chłopaki, ale na Wilczej75 mówli, że owe Tomasze - też są.Przy okazji mam wrazenie, że jesteśmy w ostatnich miesiącach, tzn. odkąd przeglądam Forum, najaktywniejszymi piszaczami.Może sondaż ktoś założy, albo co? tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts