tomek1950 03.12.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Zazdroszę Ci Tomku dzisiejszego wyjazdu. Niestety kolejny weekend w Warszawie i następny też. Pisz, pisz, pisz z Puszczy Piskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.12.2005 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 No i jak na prawdziwą bajkę przystało - są i zwierzęta Jak cudownie musi być u Was, pozytywnie zazdroszcząc, czekam aż c.d.n. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 12.12.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Świetnie się czyta! AnSi ma rację - szczegóły tworzą dziennik. I pozwalają poczuć, zobaczyć .... Nawiązując do zajęcy - zdarzyło nam się wiosną wieczorową porą przeciskać się "prawymi kołami" po skarpie , bo zajęczyca urządzała "karmienie na żądanie" na samym środku drogi NIc jej nie przeszkadzało - odgłosy silnika, światła...Żałuję, że nie miałam wtedy przy sobie aparatu....Jak miło spotkać ludzi, którzy podobnie patrzą na przyrodę Pisz ! Pisz! /i nie chodzi tu o rodzinne miasto Twojej Mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.12.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 To się czyta z przyjemnością i uśmiechem na ustach. Pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 13.12.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2005 No i mam kłopot . Doświadczam tyle wsparcia i sympatii od Familii Formumowej,że z pewną nieśmiałością, za to radością wielką, czytam Wasze komentarze do tego co mi szumi... Sam tymczasem nie potrafię, mimo lat wielu, prowadzić konwersacji w sieci . Dziękuję więc za wszystko i .......... nie żałujcie sobie. A oprócz słoneczka zdrowy uśmiech http://www.humorpage.pl/obrazki/inne/i1.jpg tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.12.2005 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 (Nie)poprawiaj się niewierny Tomaszu, ...może tylko tę babcię above do stomatologa zaprowadź No i niech nas nie rozdziobią Twoje...kruki, wrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 17.12.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 a ja sie zaczynam wciagac w czytanie Twojego dziennika klimatycznya pozatym uwaga nie na temat - bardzo podoba mi sie jak nazywasz swoja Pania - Moja Moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 17.12.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Zielonooka, niestety to nie ja wymyśliłem "moja, moja" Autorem jest nasza 2,5letnia dzisiaj Zosia, która parę miesięcy temu tak mówiła do mamy (mówiąc to głaskała mamę po buzi). Dzisiaj Zosia zna jakies 3 słowa wiecej i tego zwrotu już nie używa, a tata, jak pirat, wykorzystał go w dzienniku, naruszając zosine prawa autorskie. Mam nadzieję, że Zosieńka nie upomni się kiedyś o swoje... a w razie czego może Moja Moja mnie wytłumaczy..... http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/7/4/2/13724775_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2005 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Bajkowych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 23.12.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Właśnie dostałem kolejne przemiłe prezenty gwiazdkowe. Kredyt Bank przysłał mi zawiadowmienie o obniżeniu oprocentowania kredytu do 5,53% w PLN (kolejny przyczynek do dyskusji w jakiej walucie brać kredyt?). Ale jeszcze milsze są życzenia od mojego Dobrego Ducha anSi :D Pozwól więc że opowiem co zaszumiał zaśnieżony Wielki Las: Wielkiej wiary w innych i jeszcze większej w siebie samą, Spełnionych nadziei i ciągle nowych marzeń, a przede wszystkim choć odrobinę miłości - bo ona z tych trzech jest największa Z okazji Świąt Narodzenia Pańskiego, przekazuje nad Zatokę co zasłyszał nad jeziorami i trochę od siebie tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2005 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 wielkiej wiary w innych i jeszcze większej w siebie samą, spełnionych nadziei i nowych marzeń - które zawsze się spełnią, i choć odrobinę miłości - bo ona góry przenosi Z okazji Świąt Narodzenia Pańskiego , przekazuje co zasłyszał i trochę od siebie tomasz Tomku twój Wielki Las o mnie Ci szumiał Bardzo dziękuję za tak piękne życzenia Niech te nadchodzące święta natchną Cię do kolejnych odcinków forumoopowieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 30.12.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Tomku, wspaniale się czyta.I cieszę się, że jest na świecie więcej osób, dla których dom ma być w ogrodzie, a nie ogród przy domu.Pozdrawiam i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.12.2005 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Czekam w napięciu na norweskie inspiracje w Wielkim Lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 31.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Dobrego Roku 2006! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.01.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Tomku, na tym zdjęciu widać pięknie utrzymaną fermę kretów. Na mojej łące jest dokładnie tak samo. A może to zdjęcie mojej łąki? Wszystkiego dobrego w 2006 roku i... jeszcze niższego oprocentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.01.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 .... Warto za to tutaj coś opowiedzieć coś o ichnich domkach ... górskich? letnich? zimowych? ...to może jutro t Why jutro, why Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 16.01.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 ...kwadratowa dziura w podłodze, o głębokości metra i szerokości 50cm, zamykana drewnianą klapą ... Taką piwniczkę miała moja babcia mieszkająca na wsi pod Zduńską Wolą. Ciekawostką było, wejście do piwniczki, które znajdowało się nie w kuchni, ale w pokoju pod stołem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilcza75 09.02.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 hm..., nie wiem jak inni "dziennikarze", ale mimo, iż w trakcie pisania staram się nie robić błędów i zachować jako taki styl, na drugi dzień po kolejnym wpisie, prawie zawsze robię: , że znowu zrobiłem tyle byków i pręciutko poprawiam swoje nieszczęsne wypociny... , do czego przyznaję się bez bicia t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.02.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No no widzę, że zajęłaś się ciekawym tematem... Problem prowadzenia gospodarki leśnej jaknajbardziej ekologicznej będzie się pojawiał w naszym kraju ciągle. Eksperyment ten o któym piszesz nie jest jedynym. Niechęć do takich prób nie zawsze jest podyktowana niechęcią leśników do prowadzenia gospodarki jeszcze bardziej ekologicznej lecz naciskami ekonomicznymi. Lasy są samofinansujące. Jeśli wszyscy zajmą się eksperymentami kto nas utrzyma? Do tego przeciwstawne naciski - ekolodzy którzy chcą by lasy przeistoczyły się w jeden wielki rezerwat (przypadek skrajny) i przemysł drzewny dzięki któremu żyjemy który tak na prawdę ekologią nie jest zainteresowany tylko ciągłością dostaw surowca który jest idealnie prosty, bessęczny, bez wad. Ciężko pogodzić obie grupy nacisku, a żyć z czegoś też trzeba... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts