Gloria Victis 03.10.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Drugi feler o ktorym mowil narzeczony- to jego zdaniem bledem jest kuchnia od strony ogrodu a nie od drzwi wejsciowych, powinna byc od wejscowych bo inaczej nie bedziesz kontrolowala tego co sie dzieje na zewnatrz. ten projekt jest po prostu dedykowany na dzialke z wejciem od poludnia (oczywiscie od wschodu i zachodu też) i trudno przy poludniowym wejsciu miec kuchnie od poludnia. to chyba nie koniecznie jest fachowe rozwiazanie. To ze pralecka jest na pięterku to zaleta z nie wada!!! Po co znosic na dol brudne rzeczy, zeby je wyprac i wniesc spowrotem? Wszystko sie powinno odbywac w sasiedztwie sypialni - na jednym poziomie - a nie trzeba miec suszarki elektrycznej, choc taka polecam - wystarczy klasyczna suszarka sznurkowa albo kratkowa i jakakolwiek inna :D pozdarwiam, Gloria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Gloruś, ale takie pranie wysuszone na wietrze zupełnie inaczej śmiergnie, niż z jakiejś suszarki domowej, albo elektrycznej. Tam sięLEnor bardziej uwydatnia, wiesz więcej kwiatów łąki. Na dodatek mniej grzyba w domu, jak wyschnie na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nektarynka 28.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 A projekt, który ja wybrałam z pewnymi poprawkami (ze względu na etapy budowy i dopasowanie do wz) to CZUBATKA http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=312&IdKolekcji= Czy jest ktos kto realizował czubatkę lub podobny dom? Może jakieś sugestie co to tego projektu? Z góry dziękuję serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek z G. 19.09.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 Właśnie, może ktoś budował czubatkę? Ja także się przymierzam i chętnie wysłuchał bym sugesti co do projektu i zmian które mozna by było wprowadzić... Ja już czekam na pozwolenie i ruszam niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czubatka 28.01.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Cz ktoś buduje - lub wybudował dom wg projektu "Czubatka" na śląsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts