Alis31 26.09.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 http://www.dom-projekt.pl/zadebie.php Proszę o opinię na temat tego projektu a może ktoś go buduje lub wybudował?POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin oxford 06.05.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam wszystkich, chce budowac jak w temacie jednak zanim zacze staram sie znalezc opinie o tym projekcie, najchetniej zdjecia albo "na zywo" miec mozliwosc obejrzenia projektu. Dodatkowo interesuja mnie koszty, kosztorys, czas budowy, wszystko co z powstaniem tego pieknego domu jets zwiazane. Czy ktosa ma jakies doswiadczenia w tym zakresie? Prosze o konkretna pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo77 07.05.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witaj Marcinie! Ja dopiero zaczynam budowę tego domku, więc wiele Ci nie pomogę, zdjęcia na forum są Zarzecza, więc możesz sobie obejrzeć. Przyznaj że ten domek ma swój klimat, obejrzałam setki projektów, ale tylko ten od razu mi się spodobał chociaż nie obyło się bez zmian i to dużych ale to wewnątrz. My jednak zdecydowalismy się na adaptację poddasza - szkoda było nam tej powierzchni, a kiedyś może się przydać, na dole zrezygnowliśmy z jednego pokoju na rzecz łazienki, a w miejscu dawnej łazienki mamy pom. gosp. z przejściem do garażu, a samo pom. gosp. zmniejszyliśmy bo ja bardzo chciałam mieć na dole osobne wc obok łazienki i to jeszcze nie wszystkie zmiany.. jeśli będziesz zainteresowany tematem to pytaj, pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin oxford 08.05.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witaj i dziekuje za odpowiedz. Mam pytanei czy mozliwe jest obejrzenie zmian jakie wprowadziliscie wewnatrz oraz otrzymanie informacji ile m2 macie na gorze? Kiedy konczycie budowe? Surowy w tym roku i wprowadzacie sie latem w przyszlym? Ile planujecie wydac, jakie materialy stosujecie /bedziecie/ etc ... wszystko mnie interesuje,. Dziekuje raz jeszcze za dopowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena_25 17.05.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 (edytowane) Witam serdecznie - czy ktoś kupił i realizuje (zrealizował) ten projekt? http://www.dom-projekt.pl/projekt-domu-186.html czy możecie podzielić ze mną swymi uwagami? czy zauważył ktoś i ewentualnie gdzie - mankamenty projektu? bardzo proszę .... pozdrawiam 09-10-2009 - wprowadziliśmy się !!! zadębie wykończone! Edytowane 19 Listopada 2012 przez Milena_25 aktualizacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts