Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA I CHATKA

Recommended Posts

Bardzo ładnie! Widzę, że lubisz naturalne materiały?

Mało kto decyduje się na takie rozwiązania jak drewno, bo to niby b.pracochłonne, itp.

Ale nie przejmuj się tym, drewno pięknie się starzeje.

Obok mnie jest drewniany dom obłożony oblicówką z modrzewia (zdaje się) i jest naprawdę piękny!

Muszę jeszcze pochwalić Twoje zdjęcie zdaje się salonu (stół i krzesła) - jest fantastyczne! Pomimo, że zrobione jest w domu, w którym nie ma nawet tynków, jest niesamowicie klimatyczne! Wielkie brawa dla fotografa!

Dominik nic bardziej błędnego!

drewno pracochłonne... :o :o :o

raczej odwrotnie...raz kładziesz malujesz i masz spokój święty na lata!

nie tynkujesz,nie malujesz,

a fotograf... :oops: :oops: :oops: straszny amator!

• Odpowiedzi 198
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

fajnie się prezentuje owczarek na tle tych wzorów z kostki :) mój wygladał kiedyś tak samo. uwazajcie tylko żeby nie przekopał w przyszłości ogródka, no chyba że to suka , bo psy lubią kopać :)

suka suka...też przemyślana przed budową :lol: 8) i wybrana że względu właśnie na ogródek...podlewanie drzewek...ucieczki przez płot za suniami...

no to dobrze, bo mój uwielbia wyciagągać bibeloty ze skalniaków. Kiedyś znajomi postawili sztuczne grzybki i wpuścili plastikową żabkę. To musieli trzymać to na drzewie bo wszystko wyciągał :) Na szczęście ma silny instynkt terytorialny i nie załatwi się na działce. Na czyjejś owszem , ale nie na swojej :)

znajdź w okolicy kogoś kto szkoli psy. Owczarek jest bardzo podatny na tresurę . I nie weźmie wtedy od obcego. Chyba że coś podrzuci za ogrodzenie. Mój niestety był wychowywany w bloku i jest bardzo ufny do ludzi. Chociaż jak jesteśmy na wsi u babci to włącza mu sie instynkt obronny, lata za sforą psów i nie wpuszczają nikogo na podwórko. :)

Gryfik szkolenie obowiązkowe, ale nie teraz jest za młoda...dopiero coś koło roku...jak tyle wytrwa... :-?

Moja szkolona suka ryła i karczowała do 2 lat. Teraz jest spokój i mogę na poważnie brać się za ogródek. Najbardziej ci zazdroszczę widoków za oknem :)

Bardzo ładnie! Widzę, że lubisz naturalne materiały?

Mało kto decyduje się na takie rozwiązania jak drewno, bo to niby b.pracochłonne, itp.

Ale nie przejmuj się tym, drewno pięknie się starzeje.

Obok mnie jest drewniany dom obłożony oblicówką z modrzewia (zdaje się) i jest naprawdę piękny!

Muszę jeszcze pochwalić Twoje zdjęcie zdaje się salonu (stół i krzesła) - jest fantastyczne! Pomimo, że zrobione jest w domu, w którym nie ma nawet tynków, jest niesamowicie klimatyczne! Wielkie brawa dla fotografa!

Dominik nic bardziej błędnego!

drewno pracochłonne... :o :o :o

raczej odwrotnie...raz kładziesz malujesz i masz spokój święty na lata!

nie tynkujesz,nie malujesz,

a fotograf... :oops: :oops: :oops: straszny amator!

Odnośnie drewna - ja osobiście jestem jego wielkim zwolennikiem, a specjalnie napisałem: niby pracochłonne, bo takie opinie słychać od przeciwników drewna.

Aha, skoro fotograf to amator - tym bardziej należą mu się gratulacje!! :D

Schody również ciekawe! A możesz zrobić ich zdjęcie "od kuchni" tzn. konstrukcję podtrzymującą stopnie?