Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA I CHATKA

Recommended Posts

• Odpowiedzi 198
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agacko! Oglądam Twoją chatkę od pewnego czasu i zachwycam się. :o :D Świetne pomysły z kostką, płytkowym blatem w kuchni, z balkonem, i w ogóle drewnem. Też planujemy duuużo drewna. Jak zrobisz oblicówkę na ścianach pokaż koniecznie, też planujemy, ale za jakiś czas. Widoki to w ogóle o d l o t! Można przy nich odpocząć, co?

Agacka - idę stąd,takie śliczności a ja musze w pracy siedzieć,a za oknem widok na halę - taką produkcyjną :roll:

a myślisz, że ja co teraz widzę przez okno...też halę produkcyjną :-?

dopiero w domu mam na co popatrzeć...wiec proszę mnie nie zostawiać i nie iść sobie... :lol:

ja sobie tak sądzę, że wszędzie jest pięknie tylko trzeba to zobaczyć...

eee..nie, bez przesady,wszędzie tak pięknie nie jest,zapewniam Cię!!!.

Np teraz mieszkam wsrod blokow,widoki koszmarne a działka moja pod budowe domu też w az takim miejscu pięknym położona nie jest,zresztą okolice Wawy wogole piękne nie są,ale ciesze się,ze chociaż czasami jak w góry pojade to tak napajam się tymi widokami,no i u Ciebie mogę sobie popatrzeć... :D :wink:

ja sobie tak sądzę, że wszędzie jest pięknie tylko trzeba to zobaczyć...

dokładnie jest tak jak mówisz, mamy działkę pod Wawą, która oddalona jest od Parku Kampinoskiego 300 m. i mimo że jest płasko jak na stole u nas i takich gór nie ma, to mamy piekne olszyny i topole, strumyk, który w granicy przepływa i wykopaliśmy sobie oczko i chocby jesienią uwielbiam patrzeć na uschnięte osty ... nigdzie takich nie ma jak u nas ;)

Poza tym nawet jeszcze przed rozpoczęciem poszukiwań działki wiedzieliśmy czego nie chcemy widzieć za oknem ... no i nie widzimy tego czego nie chcieliśmy ;) Poszukiwania nie były łatwe, dodatkowo za nasz wybór płacimy długim oczekiwaniem na możliwośc budowania, ale warto było ... bo mamy swój zakatek. :)

Masz rację Agacko, trzeba tylko dobrze sie przyjżeć, a piekno samo się nam ukaże. Czasem warto zamówic sobie nawet okulary. ;)

A tak na marginesie jak dalej będziesz takie piękne widoki pokazywać, to ja wszystkie kalesóny pogubię :D Pozdrawiam