bobens 27.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 witam stoję przed dylematem jakie rynny pcv zamontować w swoim domku? galeco? kaczmarek? gamrat? bryza? a może jakeś inne - pomocy!! jeśli macie swoje doświadczenia odnośnie solidności tych produktów napiszcie, może rozwieją sie moje dylematy. serdeczne dzięki za pomoc - pozdrawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chechlak 27.09.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mam Kaczmarek trzy sezony na razie nic się nie dzieje. Poszukaj kiedyś był taki wątek o rynnach z pięknymi zdjęciami jak plastikowe rynny potrafią się przebarwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariuszż 27.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Właśnie w tym temacie chce zabrac głos, mam Gamrata od 3 lat, rynny odbarwiły się po roku, dwa tygodnie temu przyjechała ekipa czymś popryskała (trochę mi zostało) i odzyskały kolo i nabrały łądnego połysku, ale to juz nie to co np: Wavin czy inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elgo 27.09.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Nie mogę ocenić innych wyrobów bo mam "tylko" Galeco - na razie żadnych zastrzeżeń, kolor trzyma, chociaż cena była większa od innych (kupione przez przypadek) miały być jakieś tam "plasty" ale załadowali mi spusty Galeco więc nie opłacało mi się zwozić długich odcinków więc wymieniłem tylko kolanka i łączniki i tak mam Galeco brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 27.09.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Ja mam od pół roku Bryzę i nie widzę ,żeby coś się działo.Ale to dopiero kilka miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.09.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 U mnie od 4 lat wiszą rynny i rury spustowe KANION.Jak do tej pory nie zauważyłem żadnych przebarwień czy uszkodzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 28.09.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 ja mam 3 lata Nicoll - ciemny brąz - jak na razie działaja i nie wypłowiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekola 29.09.2005 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Mam Plastmo, w miarę tanie i dobre. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 29.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Na budynku gospodarczym mam MARLEYa ciemny brąz od 7 lat. Wyglądają jak 7 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budwa 29.09.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Plastmo,brązowe.Trzeci sezon bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts