Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

PIWNICA-tak czy nie?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 523
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja wogule nie wiem czego ludzie sie jej czepiają :roll: ,w sumie to była miła dziewczyna... Ale ponoć w Zakopcu odwaliła trzode bo góralska orkiestra naszykowała się z tzw "brama" jak jechała z koscioła po ślubie (bo taki jest zwyczaj) i obtrombiono ich i rozgoniono nawet sie nie zatrzymała. Mnie na miejscu tych ludzi to by było przykro.

pewnikiem chcieli jeim pokozać co oni wsiowych tradycyji nie znojom bo som z samiuśkiej warsiawy ... hej!

i pokozoli, wieśniokom zakopiońskim... :wink:

Moim zdaniem to pokazali ze im słoma z butów wystaje to już Dode stac by było na więcej kultury :roll: pomijając jej śmiech :-?

A pamiętacie jak mawiał Heniu Lermaszewski

"Jak ktoś komuś coś, to choć niewiele, ale zawsze, a jak nikt nikomu nic, to srał goły na rogu stodoły"

mogłem coś przekręcić bo cytuje z głowy (czyli z niczego :D )

pozdrawiam

TINEK

pytanie - z jakiego serialu

"DOM" ... co wygrałam??? :D

Moja znajoma miala piwnice..waskie schody w dól..strone..niewygodne..i poslizgneła sie na tych schodach z nareczem słoikow, przetworow...tak niefortunnie ze zgineła w tej swojej piwnicy na miejscu...walneła głowa o kat schodkow w piwnicy....

piwnica - nie!

Mój sąsiad wypadł z okna i zginął na miejscu... Okna - nie!

ale jaja :lol:

Kalesonom - stanowczo NIE !!! dlaczego? cenie sobie wolność i swobodę mego malego przyjaciela ;) a przede wszystkim jako ze sierściuch jestem do szalu doprowadza mnie cokolwiek co włoskom na nogach przeszkadza :lol:

piwnicy - stanowczo NIE !!! a dlaczego? dużo by gadać, syf, dodatkowe koszty za ktore spokojnie mozaby drugie auto w rodzinie mieć, żaden z podanych tu argemntow na "za" do mnie nie przemawia. Przetwory, naweki etc -na to miejsce można wygospodarowac gdziekolwiek. Rowery, motory etc maja swoje miejsce albo w garazu albo w szopce z narzedziami,