mikaja07 25.09.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 piwnica jak najbardziej na TAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 25.09.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 "WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi" - to nie był sondaż wracając do tematu... ciekawe czy mąż Kasi Chłopek nosi już kalesony czy jeszcze się jej wstydzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A może ona już nie jest Cichopek tylko Hakiel albo wersja deluxe Cichopek-Hakiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 25.09.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 fajne inicjały KaCHa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.09.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja wogule nie wiem czego ludzie sie jej czepiają ,w sumie to była miła dziewczyna... Ale ponoć w Zakopcu odwaliła trzode bo góralska orkiestra naszykowała się z tzw "brama" jak jechała z koscioła po ślubie (bo taki jest zwyczaj) i obtrombiono ich i rozgoniono nawet sie nie zatrzymała. Mnie na miejscu tych ludzi to by było przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 25.09.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 pewnikiem chcieli jeim pokozać co oni wsiowych tradycyji nie znojom bo som z samiuśkiej warsiawy ... hej! i pokozoli, wieśniokom zakopiońskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.09.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 pewnikiem chcieli jeim pokozać co oni wsiowych tradycyji nie znojom bo som z samiuśkiej warsiawy ... hej! i pokozoli, wieśniokom zakopiońskim... Moim zdaniem to pokazali ze im słoma z butów wystaje to już Dode stac by było na więcej kultury pomijając jej śmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 25.09.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 po tym początku naiwnie sądziłem że Kasia Chłopka zakasze rękawy i będzie remontować z mężem swoją piwnicę.... BTW ciekawe czy ma piwnicę i jeżeli ma to czy trzyma w niej własnoręcznie zrobione przetwory... Albo dżem z morszczuka. Normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.09.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Czekam cały czas na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A pamiętacie jak mawiał Heniu Lermaszewski "Jak ktoś komuś coś, to choć niewiele, ale zawsze, a jak nikt nikomu nic, to srał goły na rogu stodoły" mogłem coś przekręcić bo cytuje z głowy (czyli z niczego ) pozdrawiam TINEK pytanie - z jakiego serialu "DOM" ... co wygrałam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 25.09.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Brawo!! Dagullka wygrałaś nagrodę główną - SYLWESTER NA DWORCU W KOLUSZKACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.09.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Brawo!! Dagullka wygrałaś nagrodę główną - SYLWESTER NA DWORCU W KOLUSZKACH Dobry pomysł.. nawet niedaleko mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 25.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Góźdź? , a skąd tu góźdź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 29.09.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Cichopek i Hakiel swoim ślubem zaczęli odliczać czas do rozwodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 30.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Moja znajoma miala piwnice..waskie schody w dól..strone..niewygodne..i poslizgneła sie na tych schodach z nareczem słoikow, przetworow...tak niefortunnie ze zgineła w tej swojej piwnicy na miejscu...walneła głowa o kat schodkow w piwnicy....piwnica - nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 30.09.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Moja znajoma miala piwnice..waskie schody w dól..strone..niewygodne..i poslizgneła sie na tych schodach z nareczem słoikow, przetworow...tak niefortunnie ze zgineła w tej swojej piwnicy na miejscu...walneła głowa o kat schodkow w piwnicy.... piwnica - nie! Mój sąsiad wypadł z okna i zginął na miejscu... Okna - nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ale jaja Kalesonom - stanowczo NIE !!! dlaczego? cenie sobie wolność i swobodę mego malego przyjaciela a przede wszystkim jako ze sierściuch jestem do szalu doprowadza mnie cokolwiek co włoskom na nogach przeszkadza piwnicy - stanowczo NIE !!! a dlaczego? dużo by gadać, syf, dodatkowe koszty za ktore spokojnie mozaby drugie auto w rodzinie mieć, żaden z podanych tu argemntow na "za" do mnie nie przemawia. Przetwory, naweki etc -na to miejsce można wygospodarowac gdziekolwiek. Rowery, motory etc maja swoje miejsce albo w garazu albo w szopce z narzedziami, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 30.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ale jaja a'propos - może czas się wydepilować skoro przeszkadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 30.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ale jaja a'propos - może czas się wydepilować skoro przeszkadzają? nie o tej sierści myślałem poza tym facet bez sierści? brrrr..... to jak wydmuszka a nie jajko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts