Rezi 05.05.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Rezi,swoją drogą, to ta buźka z boku to trochę znajoma jest no cóż mam medialna twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik Witkowski 05.05.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Rezi,swoją drogą, to ta buźka z boku to trochę znajoma jest no cóż mam medialna twarz ...mam na myśli że gdzieś 2 lata temu robiliśmy taką torbę- z tą gębunią.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.05.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Rezi,swoją drogą, to ta buźka z boku to trochę znajoma jest no cóż mam medialna twarz ...mam na myśli że gdzieś 2 lata temu robiliśmy taką torbę- z tą gębunią.. nie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik Witkowski 05.05.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam robert 58, myslę, że prasowanie i suszenie zajmuje sporo czasu, czynność powtarzalna i potrzeba na to dużo miejsca.Ja wolę jednak, albo inaczej-moja zona chyba ..nie będzie miała nic przeciwko spędzac tam trochę więcej czasu.. ja nie mam nic przeciwko.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 05.05.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Jasne budujmy piwnice i ............ głosmy hasło ŻONY DO PIWNIC ! ! ! ! http://rezulak.pl/gify/okok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert58 05.05.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Dominik,mam nadzieję, że Twoja wiara w najgorszym wypadku potrafi czynić cudaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam robert 58, myslę, że prasowanie i suszenie zajmuje sporo czasu, czynność powtarzalna i potrzeba na to dużo miejsca. Ja wolę jednak, albo inaczej-moja zona chyba ..nie będzie miała nic przeciwko spędzac tam trochę więcej czasu.. ja nie mam nic przeciwko.. pozdrawiam a co bedzie jak powie: "sam sobie prasuj w tej piwnicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.05.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W piwnicy robi się wentylację mechaniczną. Do tego atrapy okien z namalowanymi w głębi widoczkami. W każdym okienku 5 mocnych świetlówek rurowych z odpowiednią barwą światła, to samo przy suficie. Na okienkach firaneczki. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.05.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W piwnicy robi się wentylację mechaniczną. Do tego atrapy okien z namalowanymi w głębi widoczkami. W każdym okienku 5 mocnych świetlówek rurowych z odpowiednią barwą światła, to samo przy suficie. Na okienkach firaneczki. ... No to mnie przekonałeś do piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 W piwnicy robi się wentylację mechaniczną. Do tego atrapy okien z namalowanymi w głębi widoczkami. W każdym okienku 5 mocnych świetlówek rurowych z odpowiednią barwą światła, to samo przy suficie. Na okienkach firaneczki. ... w środku barek z czerwonymi ząrówkami mały okragły postument z rura pod sufit wygodna rozkładana kanapa i mamy piekiełko Ged jak zrobisz zaproś kumpli z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 a na tej rurze kto Gedowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 No - no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.05.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 nieeeee gospodyni bedzie robic drinki zajrzymy do watku kobiecego na psychologu ...... moze cos się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 06.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 O o o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seluch 06.05.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Dominiku, Podstawowe pytanie jakie sobie zadaj to czy masz wode na dzialce i na jakim pozomie. My dalismy sie namowic na piwnice ze wzglredu na uksztaltowanie terenu (wysokość sciany fundamentowej byla zakladana na jakies 180 cm, więc dodaliśmy kilka cm i powstala piwnica). Efekt - okazalo sie, ze w tym roku wybila nam woda (jakies 10 cm) i stoi. Latem gdy robilismy piwnice bylo suchutko Obecnie nie mam pojecia co z tym zrobic po wypompowaniu wody do 0 po 2 dniach bylo juz 10 cm. Sprawdz poziom wod gruntowych. Jesli bedzie oki to polecam jesli nie nie baw sie w to bo zjedza Cie koszty izolacji drenazu itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radomik 06.05.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie sąsiad zbudował sobie ładną piwnicę. Teraz ma w niej krąg zakopany z wpuszczoną pompą, żeby woda miała się gdzie gromadzić. Pompa załącza się sama, jak złapie poziom. Ot takie dodatkowe źródło wody na wypadek np pożaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 06.05.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie sąsiad zbudował sobie ładną piwnicę. Teraz ma w niej krąg zakopany z wpuszczoną pompą, żeby woda miała się gdzie gromadzić. Pompa załącza się sama, jak złapie poziom. Ot takie dodatkowe źródło wody na wypadek np pożaru poprosty ma żle zrobioną izolację i nie sprawdził poziomu wód gruntowych znajomy tez ma wode w piwnicy ........ ale on to nazywa basenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.05.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 U mnie sąsiad zbudował sobie ładną piwnicę. Teraz ma w niej krąg zakopany z wpuszczoną pompą, żeby woda miała się gdzie gromadzić. Pompa załącza się sama, jak złapie poziom. Ot takie dodatkowe źródło wody na wypadek np pożaru poprosty ma żle zrobioną izolację i nie sprawdził poziomu wód gruntowych znajomy tez ma wode w piwnicy ........ ale on to nazywa basenem czyli znajomy sam sobie ściąga wodę do piwnicy. Ciekawy pomysł, ale nie wiem, czy rozsądny Seluch, czeka Cie robota porządnego drenażu opaskowego i studni chlonnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 06.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Już widzę to przechowywanie rowerów i mebli ogrodowych w piwnicy...Wygodnie jak diabli. Lepiej zrobić wiekszy garaż albo zainwestować 2,5 tys. w ładny domek ogrodowy. Narzędzi ogrodniczych, kosiarki, tez w piwnicy nie widzę. Na graty domowe lepszy jest strych. Też trzeba chodzić po schodach ale niestraszne większe ulewy czy wiosenne roztopy. Nie mam piwnicy, nikt ze znajomych nie ma , słowa żalu. W dobrze pomyślanym domu wszystko się zmieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 06.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Zgadzam się. W większości domów schody mają szerokość 80-90 cm, często zabiegowe. Spróbujcie znieść (wnieść) po takich schodach rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts