JOANNA_AA 27.09.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witajcie! Jestem nowa,zielona i nic nie wiem o budowlance.Właśnie zaczęłam remontować stary,poniemiecki dom.Bardzo się cieszę że istnieje to forum bo w moim mieście nie mam z kim pogadać na te tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 27.09.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 witamy!! ja jeszcze niedawno też byłam nowa i zieloniutka jak szczypiorek...a teraz ho hoooo uważam że zrobiłam wielkie postępy... życze powodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.09.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Witaj Asiu Chętnie bym sobie pooglądała zdjęcia przed i po remoncie Mysia - mamy taki sam kolor bramy - chyba - baaardzo fajny kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 27.09.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mysia - mamy taki sam kolor bramy - chyba - baaardzo fajny kolor faktycznie chyba takie same (pooglądałam sobie twoją ) nasz kolor to złoty dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JOANNA_AA 27.09.2005 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Z tymi zdjęciami to świetny pomysł.Jak wszystko bedzie gotowe to wrzucę fotki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.09.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Mysia - mamy taki sam kolor bramy - chyba - baaardzo fajny kolor faktycznie chyba takie same (pooglądałam sobie twoją ) nasz kolor to złoty dąb Tak, to mamy takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.09.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Z tymi zdjęciami to świetny pomysł.Jak wszystko bedzie gotowe to wrzucę fotki na forum. Nie musi byc na gotowo - możewz wrzucac na bieżąco, nie trzymaj nas tyle czasu bez aktualnego obrazu sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 15.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Witam tez jestem nowa na tym forum ale czytam je sobie odkad kupilam mieszkanie (do remomntu) czyli od 2 tygodni . Bardzo mi sie podoba zarowno na forum, ale tez na stronce muratora - kopalnia wiedzy i pomyslow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts