ASSO1 08.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Z djęcia z wewnątrz mam niestety jeszcze w aparacie jak przegram to napewno je zamieszczę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesiak 09.08.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Czekamy na zdjecia ze srodka. PS. Mam swoj pomysl na jadalnie, zrobie kwadratowa sciane tak jak w salonie i tak jak w salonie narozne okno (przy okazji ciekawe jaki koszt takiego okna), a kuchnie wycofam wglab spizarni i odgrodze troche, bedzie wieksza i schowana. Sypialnie ta z lewej strony polacze z pustka nad salonem i bede miala ladny widok z okna na ogrod. Pozdrawiam, ASSO gdzie sie podzial Twoj kominek, bo go nie widac w tym miejscu gdzie powinien byc wg projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASSO1 10.08.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam. Z przykrością muszę przyznać, że zrezygnowałam z kominka. Z tego co się orientowałam, po pierwsze: strasznie drogie jest okno narożne, a po drugie musi być dobrze zaprojektowany strop aby nie było dużego nacisku na narożne okno (dlatego mam jedno). Lepiej zrobić dwa okna a na rogu normalny wąski słupek z muru. A jeżeli chodzi o pustkę nad salonem to ja też z niej zrezygnowałam i dzieki temu powiększyłam sobie sypialnie tylko, że po prawej stronie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesiak 20.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Hej Asso1, caly czas bardzo mocno czekamy na wiecej zdjec ze srodka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga_viva 08.10.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 czesc, wow fajny ten twoj \ nasz domek, ja wlasnie wylewam fundamenty, ale bardzo chcialabym porozmawiac jezeli to jetst mozliwe na temat twojego domu....moze na skype, jezeli masz lub podam tobie moj nr komorki 693929496 bardzo mi zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kinga_viva 03.11.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 szukam osob, ktore buduja Pinokio II lub maja ten dom juz wybudowany, prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloo74 09.11.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Śledzę od dłuższego czasu forum ale nigdzie nie spotkałem niczego na temat realizacji projektu PINOKIO 2 - no może z małym wyjątkiem...Czy może ktoś dysponuje jakimiś innymi fotkami z poszczególnych etapów budowy. Ja jestem na etapie wykopów pod fudamenty...MOŻE KTOŚ MÓGŁBY PODESŁAĆ KILKA FOTEK???Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PLATINUM 12.11.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 WITAM SZUKAM LUDZI KTORZY PODJELI SIE BUDOWY WG. PROJEKTU PINOKIO nie jest too projekt z kolekcji Muratora ale moze jednak ktoś coś wie na temat tego projektu i jego realizacji POZDROWIENIA dla WSZYSTKICH KTÓRZY ZAGLADAJA NA TO FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mexpert 24.11.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Posidam 4 zdjęcia Pinokio 2 z pojedyńczym garażem, ale to zawsze coś bo nigdzie nie można tego domu obejrzeć.Podaj mi swój email. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ballada 25.11.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 Zdjec nie posiadam, ale bylam w Pinokiu osobiscie. Tez mocno zastanawialismy sie nad tym projektem i zrezygnowalismy po wizycie. Dla nas ten dom byl niezbyt funkcjonalny i takie usytuowanie schodow sprawialo, ze tylko je w domu sie widzialo. Poza tym: ciasno, ciasno... Kuchnia to wlasciwie malutki aneks, w gabinecie trudno sie przecisnac miedzy krzeslem a drzwiami, wchodzac do domu poza schodami widzisz tylko same drzwi. Pomieszczenia malenkie. Z salonu i jadalni widok na kominek niemal zaden, masz go za to z drzwi tarasowych. A pustka nad salonem to juz w ogole porazka, nie mowiac o ukladzie gory. Z zewnatrz bryla - super! Ale w srodku to jak dla mnie jedno wielkie nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celestynka 27.11.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam Jestem w trakcie załatwiania pozwoleń na budowę projektu PINOKIO 2G. http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=242&opcja=opis Mam zamiar ruszyć z budową na wiosnę. Budowa w okolicach Rzeszowa Co do projeku to bardzo mi się podoba, uważam że jest bardzo oryginalny Mam jednak kilka uwag. 1. Mała i otwarta kuchnia, mam zamiar powiekszyc kuchnie kosztem likwidacji spiżarni. Połowe spiżarni przeznacze na kuchnie a polowę na powiekszenie gabinetu. Muszę jeszcze wymyslic gdzie umieszcze spiżarnie, bo jest ona potrzebna. 2. Pustka nad salonem - rezygnuje z niej Co do poddasza to przynajmniej w tej chwili nie mam zastrzeżeń, zostanie podniesiona sciana kolnkowa o 2 bloczki. Chętnie oglądne fotki domu, jeśli ktoś takowe posiada. Zapraszam też do dyskusji na temat tego projektu Jeśli ma ktoś fotki to proszę o umieszczenie na stronie lub wysłanie mi na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloo74 04.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Hmm... cóż, opinie co do funcjonalności są różne. jak to zwykle bywa: co się komu podoba... myślę, że ten projekt "ma w sobie to coś". oczywiście, bez kilku niewielkich poprawek się nie obejdzie, tak sądzę... napewno trzeba zrobić "coś" aby "poprawić" kuchnię... dalej pustka nad salonem - pewnie rzecz fajna ale lepiej zagospodarować miejsce które powstanie po jej likwidacji dołączając np. w całości do sypialni na górze, napewno ściankę kolankową trzeba podnieść nieznacznie - mam tu na myśli jeden bloczek, dalsza "wędrówka" w górę zburzy harmonię proporcjonalności projektu i chyba straci wtedy sens... reszta wyjdzie w trakcie realizacji... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pabloo74 11.12.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Posidam 4 zdjęcia Pinokio 2 z pojedyńczym garażem, ale to zawsze coś bo nigdzie nie można tego domu obejrzeć. Podaj mi swój email. WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dyzio Marzyciel 26.01.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Witaj Kinga, czy ktos nawiazal z Toba kontakt - wlasnie zakupoilem projekt pinokio 2 G i na wiosne chce rozpoczac budowe, szukam jak i Ty zdjec, doswiadczen od kogos kto budowal/buduje ten domek .... bede wdzieczny jesli cos masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABORO 27.03.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Poszukuję ludzi, którzy budują PINOKIO 2g, a może już ktoś wybudował ??Proszę o kontakt !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miras_eb 10.04.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 czy udało się komukolwiek dostać zdjęcia domu Pinokio 2? Chce kupić ten projekt i chciałbym się upwenić w trafności swojego wyboru. Jeśli to możliwe - prosze o fotki Pinokio 2 na maila [email protected] Najchętniej oglądnąłbym gotowo wybudowany domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miras_eb 11.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam wszystkich, noszę sie z zamiarem kupna projektu Pinokio 2. chciałbym zapytać o Wasze najświeższe opinie na ten temat. Jest już jeden taki temat - ale od dawna nikt tam nic nie dopisuje. Najchętniej zobaczyłbym ten domek na żywo - jeśli to możliwe. Jestem z Tarnowa - ale często podróżuję po całej południowej POlsce. Jeśłi możecie pochwalić się swoim Pinokio 2 - bardzo proszę o kontakt na maila:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Orlik 1 12.04.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Moi drodzy osobiście nie buduje domu Pinokio ale mój sąsiad stawia Pinokio 1 i jedyna różnica polega na garażu -jedynka ma poprostu jedno stanowisko.Jeżeli jestescie zainteresowani to podrzuce pare zdjęć .Budowa jest na etapie regipsów na poddaszu i wstawianiu okien dach jest już gotowy.Ogólnie dom jest ładny tylko troszkę małe pokoje na poddaszu sąsiad ma również podniesioną ścianę kolankową POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celestynka 13.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Bardzo proszę o przesłanie zdjeć [email protected] Ja budowę zaczynam 17.04 , projekt Pinokio 2G. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to mogę podesłać zdjećia fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatula 18.04.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 witam my takze budujemy pinokio2. jestesmy rowniez na etapie regipsow na poddaszu i lada dzien wstawionne beda oka na poddaszu. jezeli ktos z was chcialby o cos zapytac lub zobaczyc zdjecia chetnie pomozemy i pokazemy. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts