Szaruś 27.09.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Czy możecie podać mi jakieś za i przeciw kabin prysznicowych na rolkach vs. otwieranych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 27.09.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Jedyne, co na razie przychodzi mi do głowy, to przy otwieranych łatwiej myje się wewnętrzną stronę stałej ścianki. Nie trzeba wchodzić do kabiny lub uprawiać innej gimnastyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 27.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 jestem za otwieranymi - mam sanplasta na rolkach (ok. 2,2tys.)- rolki z tworzywa co kilka miesięcy wymieniamy na nowe . Na szczęscie mąż wie jak zamontować - gdyby nie to ja sama chyba bym wyrzuciła tą kabinę na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.09.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mi w przesuwanych te rolki jakos tak bardziewnie wygladaja, ale to tylko moje odczucia. Poza tym wiecej zakamarkow do rozmnazania dla grzybow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 27.09.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Otwierane. Po roku zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 27.09.2005 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Dzięki za odpowiedzi. Czyli znaczy lepsze otwierane. Czy ktoś może ma otwieraną kabinę narożną z głębokim brodzikiem 90x90 cm? Podzwoniłem do kilku firm (między innymi Sanplast), ale takiego zestawienia nigdzie nie mogli mi zaoferować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 27.09.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Otwierane. W tych zakamarkach gdzie są umieszczone rolki okropnie ciezko sie czyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 27.09.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Dzięki za odpowiedzi. Czyli znaczy lepsze otwierane. Czy ktoś może ma otwieraną kabinę narożną z głębokim brodzikiem 90x90 cm? Podzwoniłem do kilku firm (między innymi Sanplast), ale takiego zestawienia nigdzie nie mogli mi zaoferować. Koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 27.09.2005 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Właśnie też znalazłem takie zestawienie w Kole. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 28.09.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Też wolę otwierane - ale..... Otwierają sie na zewnątrz - wadą jest mokra podłoga gdyż z otwartych skrzydeł woda spływa - trzeba mieć swiadomość tej przypadłości i cierpliwie po kazdym prysznicu zasuwać ze scierką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 28.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Oprócz tego ,że woda spływa po otwarciu( ale to mały szczegół ) to musisz po prostu mieć więcej miejsca w łazience na otwarcie tych drzwi i "normalne" wyjście a nie przeciskanie się - u mnie niestety tak sie nie dało i walczę z rolkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 28.09.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 A ja widziałam kabinę, chyba Koralle, która miała drzwi przesuwne, które po przesunięciu zatrzasku można było odchylić od pionu i elegancko to sobie tam posprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 28.09.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Mam taką na rolkach RAVAK ponad rok czasu zero problemów. Wygodne czyszczenie wygodne szerokie wejście.http://www.ravak.pl/img/psk/skkp2_i.jpgPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattip 08.10.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 wlasnie kupilem kabine jakiejs niemieckiej firmy ale nie jest to WEMY. Sprzedawca zapewnial mnie o jej super jakosci . kosztowalala 1400. jest otwierana na dwie strony. mysle ze nie zrobilem bledy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J_K_K 09.10.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Czy możecie podać mi jakieś za i przeciw kabin prysznicowych na rolkach vs. otwieranych? W takich na suwakach, nie występują problemy "zapieczenia" rolek Pzdr JKK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarna170 09.10.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Berenika, masz racje, to patent Koralle. Jesli chodzi o skapujaca wode z otwieranych drzwi i potrzebne miejsce, to, hmm, nie do konca tak jest, drzwi otwieraja sie takze do wewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts