GL35 27.09.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Jak w temacie. Czy wiecie jak się takie ustrojstwo sprawdza w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Man 27.09.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Prawdę mówiąc się nie sprawdza, przynajmniej u nas. Tzn. Mamy ją od ponad 1,5 roku i użytkowaliśmy raz czy dwa. Przede wszystkim brak czasu, a ostatnio zepsuła się i nie mogę się przybrać od ponad 1/2 roku, żeby wezwać serwis. Widocznie nie jest niezbędna do życia. Drugi raz bym nie kupił. A może jak już to 2-osobową, może "w kupie" raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GL35 28.09.2005 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Dzięki. A może jeszcze ktoś ma i się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piskoor 16.10.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Teraz zmieniam mieszkanie na pół blixniaka i pierwszą rzeczą którą zabieram jest właśnie kabina z parówką.Użwamy jej 2-3 razy w tygodniu. Człowiek elegancko się wypoci , rozgrzeje do tego stopnia że można potem na golasa na balkonie w zimie stać.Ale najważniejsze jest to że jak mam katar czy bierze mnie jakies przeziębienie to działa to rewelacyjnie jako środek wspomagający ..Mój 3,5 letni synek zawsze jak mu zaczyna kapac z nosa sam pyta czy może ze mna wejść do kabiny ( 90x90 niewielka ale dajemy sobie radę ) 20 minut pobawi się na podłodze, wychodzi czerwony jak raczek,i całą noc śpi z odetkanym nosemnaprawdę r e w e l a cj a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts