malgosimi 27.09.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 http://rsplus.com.pl/pub/forum/widok2.jpg chodzi mi zabudowanie właśnie tak, jak w projekcie Polyanny lodówki, piekarnika etc... tak, żeby wyglądało, że ,,bebechy" ;)znajdują się za ścianą... W tej chwili w miejscu gdzie ta budowla ma powstać nie ma ŻADNEJ ścianki... a więc moje pytanie: czy taką konstrukcje robi się z karton-gipsu? czy jest to bardzo kosztowne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 27.09.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 dokładnie jest tak jak myslisz. To jest zabudowa z płyt kartonowo-gipsowych robiona pod konkretny wymiar mebli. U mnie w projekcj=ie kuchni jest też taka ściana. Koszt...? W zależności od wykonawcy. Ja spotkałam się z 10 zł za m2. zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 27.09.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 dzięki strasznie się cieszę! juppi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts