selimm 27.09.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 czego byscie sobie zyczyli mając złotą rybke i 3 zyczenia do dyspozycji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Za komuny był taki odzew: Express, Sporty i zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palik 27.09.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 spokójspokójspokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
palik 27.09.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Za komuny był taki odzew: Express, Sporty i zapałki dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 28.09.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 czego byscie sobie zyczyli mając złotą rybke i 3 zyczenia do dyspozycji ? Pijak złowil złotą rybkę. Rybka prosi pijaka: - Puść mnie a spełnię twoje trzy życzenia. - No to postaw mi pół litra! Bach! Jest flaszka! Pijak wypił, pomyślał i mówi: - Dobra, postaw mi jeszcze raz pół litra. Bach! Druga flaszka. Pijak wypił i mówi: - No to teraz postaw mi pół litra i będziemy kwita. Bach! Jest trzecia flaszka. Pijak wypil, potem takim troche zaćmionym wzrokiem patrzy na pustą flaszkę, potem na rybkę i mówi: -O, jest nawet zagrycha! ========= Kowalski przyszedł do Nowaka. Siedzą i rozmawaiają i nagle Nowak mówi: -Wyjrzyj stary przez okno. Kowalski patrzy, a za oknem wielki kort tenisowy, a na nim grają najsławniejsi tenisiści. Pyta Nowaka skąd tem kort się tam wziął, a Nowak pokazuje mu w akwarium złotą rybkę, która spełnia życzenia. Kowalski na to: -Pożycz mi ją na jeden dzień. Nowak się zgodził, Kowalski zabrał rybkę do domu i mówi do niej: -Rybko chcę mieć górę złota! Wygląda za okno, a tam pełno błota. Więc dzwoni do Nowaka: -Ty słuchaj, co to za rybka? Ja ją proszę o górę złota, a ona mi daje górę błota! -A ty myślałeś, że ja ją prosiłem o "wielki tenis"?! ========= Stara baba złowiła złotą rybkę. Rybka w zamian za wolność obiecała spełnić jej trzy życzenia. Na to baba mówi: -Chcę mieć wielki pałac. Rybka zamieniła jej dom w pałac. -Zmień mnie w młodą dziewczynę. Rybka spełniła życzenie. -I zamień mojego starego kota w pięknego młodzieńca. Kot zmienił się w młodego chłopaka i mówi: -No i widzisz głupia babo! Po co mnie wykastrowałaś?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.09.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 - zdrowia - szczęścia - pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 - zdrowia - szczęścia - pieniędzy ja prosze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 - mądrość - wiara - zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 28.09.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Pierwsze życzenie : jeszcze kilka złotych rybekdrugie : zdrowietrzecie : mądrość jeszcze parę by się znalazło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.09.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 * farta Jak się go ma, można dożyć wieku stosownego w zdrowiu, miłości i przy odpowiednich finansach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1. spokoju2. szczescia3. madrosci dla innych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.09.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 dzis to zdrowia i tylko zdrowia wirusowe zapalenie krtani i gardla mam z 39.5 i schodze ((( ale jakbym byl zdrow to hmmm...... - jednak zdrowia i kondycji niezmiennej z uplywem lat - farta bo bez niego nic nie wychodzi - chocby nie wiem jak czlowiek sie staral - trzecie zyczenie pozostawilbym sobie w rezerwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 28.09.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 3xuśmiech proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 28.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 zdrowia satysfakcjonujacej pracy trzecie na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.09.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 czego byscie sobie zyczyli mając złotą rybke i 3 zyczenia do dyspozycji ? zdrowia x 3 dla calej rodzinki na cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 będę monotonna...-zdrowie-szczęście-pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.09.2005 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 zdrowiaobjechania kuli ziemskieja jedno zyczenie bym oddał dzieciakom z Biesłany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 28.09.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Blondynka (bez obrazy - tu można wstawić każde słowo ) złowiła złotą rybkę i na pytanie o 3 życzenia nie bardzo wie co powiedzieć. - ....hmmm- chciałabym jeża! I już stoi przed nią jeż. - eeee, do d.u.p.y z takim jeżem! -aaaaaaaa, wyjmijcie mi tego jeża! A co do moich życzeń: - mądrość, - spokój , - wiarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 28.09.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 1.Zdrowia 2.Zdrowia 3. I jeszcze raz: pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Dla siebie - żeby nie było mi gorzej niż jest terazŻeby wszystkie dzieci były zdroweŻeby nie powtórzyło się WTC, Biesłan, Londyn itp.To już czwarte, ale chyba nierealne...mądrych rządzących w naszym kraju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts