jareko 28.09.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Dla siebie - żeby nie było mi gorzej niż jest teraz Żeby wszystkie dzieci były zdrowe Żeby nie powtórzyło się WTC, Biesłan, Londyn itp. To już czwarte, ale chyba nierealne...mądrych rządzących w naszym kraju.. EDZIA - to czwarte jest jedynym pewnym ))) nie groza nam rozsadni i madrzy u steru waaaaadzy ale to czwarte zyczenie - nie do spelnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 zdrowia , bo na rozum już za późno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 29.09.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 1. żebym dożyła starści w zgodzie z moim dzieckiem ( to tak z obserwacji moich bliskich...i dalekich) 2. żebym zawsze widziała poza czubek własnego nosa 3. i jeszcze raz pieniędzy 4. można czwarte? zeby pies nie pustoszył mi ogrodu i obyło się bez przestrzennego oddzielania go od moich "hektarów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 zdrowia , bo na rozum już za późno ... Czytam i czytam co mowicie i nie wiem , troche malo te 3 zyczenia , zeby chociaz z 10 Nie moge sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 29.09.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Widzę rrmi, że znowu bez kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jędrzej 29.09.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 A jeśli chodzi o 3 życzenia to: 1. zdrowia 2. pieniędzy 3. czasu żeby je wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2005 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Widzę rrmi, że znowu bez kropki jak widac marzenia sie spelniaja , odzyskalam stare imie pozdrawiam Cie jedrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.09.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 zdrowia objechania kuli ziemskiej a jedno zyczenie bym oddał dzieciakom z Biesłany wzruszyłem się zawsze wiedziałem że nasz Selimka ma wielkie serducho (tylko Kroyena tego nie dostrzega) co wiece smutne jest więc może życzenie okulary dla Kroyena i żeby tzw. problem Mimi został rozwiązany w pokojowy dla wszystkich sposób ale to chyba przekracza możliwości fishki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 30.09.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 i żeby tzw. problem Mimi został rozwiązany w pokojowy dla wszystkich sposób ale to chyba przekracza możliwości fishki to se ne da Pane Havranku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.09.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 laf, zcy ty chcesz mieć moje oki na sumieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.09.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 to se ne da Pane Havranku, Lafcadio Havranek ? - nieźle brzmi... ahe i jeszcze jedno zadanie dla goldfisha brauna z trymerem dla 1950 niech w końcu chłopina wygląda jak gościu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 30.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 laf, zcy ty chcesz mieć moje oki na sumieniu? ja tylko kce by waćpan więcej czułości i miłości okazywał dla kotków i ptaszków i piesków i wszelkich innych oszczajmurków bo one takie bidne som chlip chlip chlip jak się im czułości nie okaże jak się pozostawi samym sobie to patologia Panie na bank i tylko kłopoty bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 30.09.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Dyć ja te stworzenia dobrym słowem traktuję, nie używając do tego stali. U ciebie Italczyku ostry kordzik dziwnie nisko w ręcach operuje. A potem to tak jak parę postów wyżej, na co ci taki kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 30.09.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 dzis to zdrowia i tylko zdrowia wirusowe zapalenie krtani i gardla mam z 39.5 i schodze ((( a......przepraszam co Ty robisz przy komputerze. Co za facet mówi, że schodzi ale klikać to mu się chce . Życze zdrówka. a co do życzeń: 1. 10 kg mniej 2. 15 cm więcej 3. wszystkiego o czym marze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 - zdrowia - szczęścia - pieniędzy ja prosze też i ja:) ps. ale jak patrze na moją mamę, która walczy z nowotworem to myślę, zdrowia, zdrowia, zdrowia - reszta sama przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.09.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 ja też tylko zdrowia,zdrowia,zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 - zdrowia - szczęścia - pieniędzy ja prosze też i ja:) ps. ale jak patrze na moją mamę, która walczy z nowotworem to myślę, zdrowia, zdrowia, zdrowia - reszta sama przyjdzie Niestety w naszym kraju by chorować - leczyć się to trzeba mieć pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 03.10.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 W naszym kraju, żeby się leczyć to trzeba mieć zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.10.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 i żeby tzw. problem Mimi został rozwiązany w pokojowy dla wszystkich sposób ale to chyba przekracza możliwości fishki to se ne da Pane Havranku, a to to sie jeszcze ciagnie? gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts