robinfr 28.09.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam Poszukuje ekipy do wybudowania scianek kolankowych kominów wieńca, położenia więźby dachowej i dachu z blachy KRON.Dom GIL z ARCHETONU. W tej chwili jest wylany strop i wystają zbrojone druty do góry...Jęzeli ekipa bedzie dobra i tania to od wioeny do wybudowania jest cały dom z ARCHETONU - BABA JAGA. Wola Morawicka, koło KIELC 20 km, woj świętokrzyskie.tel. kom1. 503017742tel. kom2. 502547531Prosze dzwonić aż do skutku.PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinfr 28.09.2005 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Jeden dom jest do wykończenia po dach mojego szwagra - GIL a drugi jest mój do wybudowania BABA JAGA.Szwagier nie ma netu wiec ja w jego imieniu zamieszczam post i swoj. W obudwu przypadkach inwestorem jestem ja i moja żona.PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinfr 28.09.2005 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Namiary na mnie w obydwu przypadkach wykończenia do st.surowego domu jak i wybudowania od podstaw:tel. 502547531e-mail:[email protected]GG: 4236008Dom do budowy też w WOLI MOrawickiej koło KIELC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts