robinfr 28.09.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Poszukuje ekipy od zaraz do wybudowania domu BABA JAGA z ARCHETONU do stanu surowego otwartego przed zimą w Woli Morawickiej koło KIELC.tel.502547531PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinfr 28.09.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Jeden dom jest do wykończenia po dach mojego szwagra - GIL a drugi jest mój do wybudowania BABA JAGA. Szwagier nie ma netu wiec ja w jego imieniu zamieszczam post jego i swoj. W obudwu przypadkach inwestorem jestem ja i moja żona. Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robinfr 28.09.2005 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Namiary na mnie w obydwu przypadkach wykończenia do st.surowego domu jak i wybudowania od podstaw: tel. 502547531 e-mail:[email protected] GG: 4236008 Dom do budowy też w WOLI Morawickiej koło KIELC bardzo prosty w realizacji BABA JAGA z Archetonu - http://www.archeton.pl/nowyindex.aspPozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts