bpisk 28.09.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam mam mały problem kupiłem mozaikę przemysłową którą chce położyć w salonie i pokojach; w pozostałych pomieszczeniach(łazienka,wc,przedpokój) terakota No itu mam problem bo mozaika ma 23mm gr/wys a płytki jak wiadomo są cieńsze. Nie chciałbym mniec progów Czy jedynym rozwiązaniem jest wylewka samopoz.(a własnie zna ktos ceny robocizny i materiału) a może jest inny sposób żeby było równo. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 28.09.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 ja się nie spotkałam podnieść kafelki do wyższego poziomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 28.09.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 chyba tylko zostaje wylewka. Kosztem robocizny chyba nie warto się martwić - przecież to tylko wystarczy wymieszać z wodą i wylać. Po co płacić komuś za takie drobiazgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts