baba na budowie 28.09.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Wiem, że to jak leczenie przez telefon, ale pomóżcie mi. Chodzi o kolor tapicerki mojej przyszłej sofy. Ściny są kremowo-żółte. Zasłony do tego kupiłam z żakardu w kolorze korala w drobne kwiatki kremowo-żółte. Sufit mam wyłożony "boazerią" świerkową, no taki wiejski. Na podłodze dąb barlinek. Nie chcę mieć pokoju techno tylko pezytulny wiejsko - angielsko-sielski klimat, ciepły i radosny. Meble pewnie kupię w średnim brązie, proste, naturalne. Doradźcie mi proszę, w jakim kolorze najlepsza będzie tapicerka mojej sofy? Myślałam o granacie, szarym niebieskim, zieleni butelkowej. Pomóżcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Może krata z tych kolorów,z dodatkiem czerwieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.09.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 sofa w kolorze koralu, ale będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 28.09.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Ja oddaję swój głoś na zgniłą zieleń, może oliwka... To jeszcze zależy od wielkości salonu i stylu mebli, ale do stylu, jaki opisałaś, pasuje mi "cięższy" kolor niż ciepłe odcienie pomarańczy, taki trochę "babciny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 28.09.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 koralowa w pasy lub w czerwono zielona krate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 28.09.2005 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Hmmm... ale fajne pomysły... A może macie jakieś fotki, linki do takich kanap. Widzę, ze niektórzy to zawodowcy w urządzaniu wnętrz Ciekawa jestem, które firmy produkują kanapy w ciekawych obiciach i nie kosztują 4 czy 5 tys. Coraz bardziej się skłaniam ku zieleni (butelkowej, świerkowej) i czerwieni wzór w kratkę. Może z poduchami kremowo - żóltymi? A te paski to koral i zieleń? Ale gdzie takie oryginalne kanapy można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 http://www.fotografik-studio.pl/mti-test/ maja baaardzo duzo obic, chociaz na stronie tego nie widac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 29.09.2005 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Wielkie dzięki Irmo. Sofy są sliczne, mają tam wiele modeli w moim guście No i aż dwa sklepy w moim mieście Mam nadzieję, że ceny są w miarę przystępne Sprawdzę to !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 29.09.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 To są kanapy z firmy MTI-Furnonova z Kętrzyna. Są piękne i w bardzo dobrej cenie. Moim faworytem i przyszłym nabytkiem będzie Pireus. Siedzi się bosko. Ceny np. 3 osobowych z materiału podobnego do alcantary 1750 zł. Jeśli będziesz takie testowała to sprawdź proszę szerokość siedziska bo dla mnie np. mniej niż 94 cm. to za mało. Oczywiście te bez spania są wygodniejsze niż rozkładane. W Warszawie są na niektóre modele przeceny np. do 1400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 29.09.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 monig, a gdzie dokładnie w Warszawie? Bardzo mi się podobają te kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Wielkie dzięki Irmo. Sofy są sliczne, mają tam wiele modeli w moim guście No i aż dwa sklepy w moim mieście Mam nadzieję, że ceny są w miarę przystępne Sprawdzę to !! alez prosze bardzo, sama mam sofe z tej firmy (ma juz 2 lata i wciaz mi sie podoba) jako jedna z nilicznych na rynku firm produkuje modele odrobine retro. A cena jest do przyjecia dla przecietnego człowieka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 30.09.2005 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Marto, sprawdź na stronie internetowej TTW Opex. U mnie w mieście mają te sofy i myślę, że w Warszawie też. No to teraz pozostaje mi wyprawa do sklepu i łatwy dla kobiety wybór odpowiedniego odcienia i desenia Ja właśnie Irmo o tych w stylu retro myślalam Bardzo mi się spodobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 30.09.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Na Bemowie STOLMAR (chyba tak się to nazywa) w okolicach Wrocławskiej i VIK Puławska 262 (coś koło tego numeru). W obu sklepach były przeceny na niektóre modele. Sprawdź też w gazetach z wnętrzami tam podają dokłądne adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 30.09.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Wielkie dzięki dziewczyny! Bardzo mi sie spodobały te kanapy. Właśnie takich szukałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Piękne te sofy.Jadę na rozpoznanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 30.09.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Poprawiam się. VIK nie jest na Puławskiej 262 tylko w Al. Niepodległości 262. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnjaBB 30.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam, rzeczywiście piękne te sofy, i są w Szczecinie. Ceny jak najbardziej przyzwoite, idę wkrótce pomacać je na żywo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emma1719500095 30.09.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 przylaczam sie do zachwytow I do podziekowan za link. Fajne - tez znalazlam cos dla siebie Zanosi sie, że firma zrobi w najblizszych dniach niezly obrót... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 02.10.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Jeju! Super fajne! Coś w okolicach Wrocławia się znajdzie? Znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 i ja dziekuję - przepiękne te kanapy, sofy i fotele - już wzrokowo się siedzi na nich wygodnie co do koloru- skałaniam się ku Majce - koralowy, ale ciemny albo piękna zieleń - generalnie zapowiada się przepięknie, ciepło i przytulnie - brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts