Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolor sofy

baba na budowie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Lizo za odpowiedz.

Zamówiłam już sofę z fotelem. Sofa będzie miała ramę i poduszki siedziskowe w kolorze granatu w wytłaczane kawiatki a poduchy oparciowe będą prawie białe też w wytłaczane kwiatki. Model Orlando, z funkcją spania. Tak na wszelki wypadk, gdyby goście zagoscili ;) I do tego będzie fotel Bern na jasnym tle różowe różyczki :)

Myślę, że będzie ładnie. Tylko czemu aż tak długo się czeka na to zamówienie?

Fakt w sklepie informują, że oczekiwanie na sofy trwa ok 4 tygodni - ale moim zdaniem to jedyny minus tej transakcji. Napisz ile Ty czekałaś (jak dostarczą) bo sama zamawiam w listopadzie.

ha! my czekamlismy jeszcze dluzej bo kupowalismy w zeszlym roku w wakacje i trafilismy na przerwe w produkcji (caly zaklad stanal na 2 tygodnie...)

ale sofa jest super i do nastepnego mieszkania tez chyba kupimy furninoVE :)

:oops:

Niby oferta nie jest droga w porównaniu z innymi. Nie mówię oczywiście o kanapach za 600 zł z przeceny w supermarketach, któe rozwalają się po roku. A jednak, spora sakiewka kaski :( fotel 900 zł, a rozkładana sofa (te nierozkładane chyba są tańsze) 2400. I była to zdajsie tańsza wersja obiciowa.

Chyba wszędzie się tak długo czeka na mebelki. Zamawiałam też stół i krzesła z Jasienicy (jeszcze mój pradziadek tam kupował) i też czekam 3 tygodnie. Polecam ich stronkę. Jasienica produkuje tzw. meble gięte, stoły i krzesła a paged ładne meble skrzyniowe. Połączyli się w jedną grupę i stąd taki oto adres:

http://www.pagedmeble.pl

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 8 years później...