Majka 03.10.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 pokrowców na poduchy nie da się z niego uszyć? To dobieraj podobny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liza 03.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 A, a moja mama sie pyta, czy po rozłożeniu śpi się na tych sofach wygodnie, czy nie są twarde. dla nas nie jest twarda - pod tym wzgledem jest akurat taka jaka powinna byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 07.10.2005 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dzięki Lizo za odpowiedz. Zamówiłam już sofę z fotelem. Sofa będzie miała ramę i poduszki siedziskowe w kolorze granatu w wytłaczane kawiatki a poduchy oparciowe będą prawie białe też w wytłaczane kwiatki. Model Orlando, z funkcją spania. Tak na wszelki wypadk, gdyby goście zagoscili I do tego będzie fotel Bern na jasnym tle różowe różyczki Myślę, że będzie ładnie. Tylko czemu aż tak długo się czeka na to zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 07.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Fakt w sklepie informują, że oczekiwanie na sofy trwa ok 4 tygodni - ale moim zdaniem to jedyny minus tej transakcji. Napisz ile Ty czekałaś (jak dostarczą) bo sama zamawiam w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.10.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 idę na łatwiznę ile Cię ta sofa kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liza 07.10.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Fakt w sklepie informują, że oczekiwanie na sofy trwa ok 4 tygodni - ale moim zdaniem to jedyny minus tej transakcji. Napisz ile Ty czekałaś (jak dostarczą) bo sama zamawiam w listopadzie. ha! my czekamlismy jeszcze dluzej bo kupowalismy w zeszlym roku w wakacje i trafilismy na przerwe w produkcji (caly zaklad stanal na 2 tygodnie...) ale sofa jest super i do nastepnego mieszkania tez chyba kupimy furninoVE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 07.10.2005 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Niby oferta nie jest droga w porównaniu z innymi. Nie mówię oczywiście o kanapach za 600 zł z przeceny w supermarketach, któe rozwalają się po roku. A jednak, spora sakiewka kaski fotel 900 zł, a rozkładana sofa (te nierozkładane chyba są tańsze) 2400. I była to zdajsie tańsza wersja obiciowa. Chyba wszędzie się tak długo czeka na mebelki. Zamawiałam też stół i krzesła z Jasienicy (jeszcze mój pradziadek tam kupował) i też czekam 3 tygodnie. Polecam ich stronkę. Jasienica produkuje tzw. meble gięte, stoły i krzesła a paged ładne meble skrzyniowe. Połączyli się w jedną grupę i stąd taki oto adres: http://www.pagedmeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 13.11.2005 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 No i przywieźli. Czekałąm prawie miesiąc. Co prawda poduszki, nie w tym kolorze co zamawiałam... Sofę odbierała mama, ja w poniedziałek idę te poduszki wymieniać. Olaboga, dlaczego tak jest ze wszytskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 18.11.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Zamówiłam już sofę Pireus w kolorze beżu i czekam na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 01.01.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Sofa przyszła przed Świętami. Jest świetna i bardzo wygodna. Niedługo dokupię podnóżek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.01.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Sofa przyszła przed Świętami. Jest świetna i bardzo wygodna. Niedługo dokupię podnóżek. gdzies mi umkneło.Ona jest rozkładana?boja potzrebuje do okazjonalnego spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 02.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Moja nie jest rozkładana choć śpi się na niej świetnie (1 osoba kanapa 103 cm głębokości). Ale inne modele są rozkładane (sprawdzałam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.01.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Moja nie jest rozkładana choć śpi się na niej świetnie (1 osoba kanapa 103 cm głębokości). Ale inne modele są rozkładane (sprawdzałam).dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) ta sama kanapa a jednak inna przykład kanapa Mancebo Edytowane 8 Lutego 2014 przez InneMeble.pl znowu powiększanie zdjeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts