mdzalewscy 30.09.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam My mamy Malma od 2 lat i jestesmy bardzo zadowoleni Tomek to tylko źle świadczy o Tobie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.10.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 mam łóżko z IKEA i bardzo sobie chwalę ale pewno dlatego, że jest... stalowe ma rattanowe boki , polecam ten model - pięknie wyglada i jest bardzo wygodny i trawały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apolodoros 01.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Witam My mamy Malma od 2 lat i jestesmy bardzo zadowoleni Tomek to tylko źle świadczy o Tobie..... a dlaczego tak uważasz? bo nie kosztowalo np kilka tysiecy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.10.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Jak byś napisał, że masz dwa lata i 3 razy wzmacniałeś metalowymi kotwami .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzymonT 03.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Niestety, ja miałam łóżko z Ikei, podobne ale starszy model, i już go dawno nie mamy. Powód : było jak najbardziej anty-bocianowe, skrzypiało i ruszało się dziwnie. Też użytkuję jeden ze starszych modeli, którego nazwy nie pomnę (taki z pionowymi szczeblami w zagłówku) i potwierdzam skrzypienie i ruszanie się na wszystkie strony. Rozczarowałem się też materacem z IKEA, z którego próbowałem zdjąć pokrycie (nota bene zdejmowalne) - prawie rozpadł mi się w rękach zanim zdjąłem 1/3. Dalej juz nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 My swoje lozko mamy juz od 5 lat...... przezylo 3 przeprowadzki (teraz czeka je kolejna) podczas ktorych sprytni panowie zawsze cos dokrecaja, wzmacniaja....... ale generalnie jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 03.10.2005 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 to w takim razie napiszcie proszę jaki jest według was solidne, nieskrzypiące, niełamiące się, dziecidające łóżko?? no i takie żeby nie zrójnowało naszego budżetu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.10.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 to w takim razie napiszcie proszę jaki jest według was solidne, nieskrzypiące, niełamiące się, dziecidające łóżko?? no i takie żeby nie zrójnowało naszego budżetu... najlepsze łoże to wygodny materac na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 04.10.2005 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Wzornictwo ciekawe , ale ta trwałośc to problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 04.10.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 to w takim razie napiszcie proszę jaki jest według was solidne, nieskrzypiące, niełamiące się, dziecidające łóżko?? no i takie żeby nie zrójnowało naszego budżetu... najlepsze łoże to wygodny materac na podlodze Kupiliśmy łóżko, które jest piękną ozdobą. Spać się na nim niestety nie da. A tak długo wybieraliśmy. Nie testowaliśmy przed zakupem i to był błąd. Teraz śpimy na podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 05.10.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Niestety! Ja też mam całę sypialnię z IKEI, w tym łóżko (sosna rustikalna). Meble w porządku, ale łóżko okropne, skrzypi i buja się! Tylko czekam, aż zwali się po jakimś bardziej gorącym bara bara Jakie to stresujące, myśleć tylko o tym rozwaleniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ingga 05.05.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Podbijam watek Podzielcie się swoim spostrzeżeniami dotyczącymi łóżek z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tabou 06.05.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 mam podobny model kiszka, większe "buci buci" i deski popękane, dla minutowców może wystarczy Po takim poście to aż głupio się przyznać, ale.... ja mam takie łózko, tylko że w kolorze Venge i jestem zadowolony. Ale może to dlatego, że mam od niedawna. A może kolor Venge jest mocniejszy. Teraz będę z niecierpliwością wyczekiwał dnia, w którym się zacznie sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duma 09.05.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Co Wy na tych łóżkach robicie, że sie tak sypią....? Moje od 15 lat działa normalnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 09.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Koleżanka ma - jest zadowolona.Drudzy znajomi mają - przeklinają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vilemo 10.05.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 mam ta serie. z lozkiem nic sie nie dzieje, natomiast stoliki nocne sa juz bardzo mocno porysowane, a przeciez kamieni tam nie stawiamy ale jest to tylko IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 10.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Mamy malm od pół roku i na razie wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.05.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Ja z Ikea kupilabym tylko kuchnię, cała reszta to tandeta- wiem z autopsji bo obecne miezkanie mam całe made in Ikea!do nowego domu nie zabiorę z niego ani jednego mebla!Łózko mam też z Ikea, spi się nieżle. Jeli chodzi o łóżka, to ja nie kupiłabym takiego z wystającymi kantami, miałam takie i po miesiącu wylądowała rama na smietniku bo się obijałam o nią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marecki6 10.05.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 moj brat posiada cala sypilanie z tej kolekcji i poki co lozko nie skrzypi z tego co wiem ale zbyt wczesnie zeby oceniac ...chociaz dziecie w drodze ... natomiast wystarczylo dokladniej obejrzec te meble zeby stwierdzic ze sa marnie wykonane - widac to chociazby na naroznikach gdzie okleina odstaje lub sa inne niedociagniecia ... sam planowalem narozna szafe z tej kolekcjiale chyba zlece wykonanie takowej stolarzowi lub sam wykonam ... osobiscie rowniez twierdze ze z ikei warto kupic meble kuchenne - sam takowe planuje kupic natmoast z reszta jest juz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nilfina 29.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Moze zle to o mnie swiadczy wedlug niektorych stylistow-super-doradcow tego forum , ale akurat lozko mam z Ikea (Grimmen, to ze stelazem obitym pianka) i od roku nie narzekamy na nie w zadnej sytuacji. Choc to chyba jeden z drozszych ich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts