Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

sypialnia z ikeii

mysia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niestety, ja miałam łóżko z Ikei, podobne ale starszy model, i już go dawno nie mamy. Powód : było jak najbardziej anty-bocianowe, skrzypiało i ruszało się dziwnie.

Też użytkuję jeden ze starszych modeli, którego nazwy nie pomnę (taki z pionowymi szczeblami w zagłówku) i potwierdzam skrzypienie i ruszanie się na wszystkie strony. :-( Rozczarowałem się też materacem z IKEA, z którego próbowałem zdjąć pokrycie (nota bene zdejmowalne) - prawie rozpadł mi się w rękach zanim zdjąłem 1/3. Dalej juz nie próbowałem.

to w takim razie napiszcie proszę jaki jest według was solidne, nieskrzypiące, niełamiące się, dziecidające :wink: łóżko?? no i takie żeby nie zrójnowało naszego budżetu... :-?

najlepsze łoże to wygodny materac na podlodze 8) :lol:

Kupiliśmy łóżko, które jest piękną ozdobą. Spać się na nim niestety nie da. A tak długo wybieraliśmy. Nie testowaliśmy przed zakupem :( i to był błąd.

Teraz śpimy na podłodze :lol: .

• 3 years później...
mam podobny model kiszka, większe "buci buci" :D i deski popękane, dla minutowców może wystarczy

Po takim poście to aż głupio się przyznać, ale....

ja mam takie łózko, tylko że w kolorze Venge i jestem zadowolony.

Ale może to dlatego, że mam od niedawna. A może kolor Venge jest mocniejszy. Teraz będę z niecierpliwością wyczekiwał dnia, w którym się zacznie sypać :)

Ja z Ikea kupilabym tylko kuchnię, cała reszta to tandeta- wiem z autopsji bo obecne miezkanie mam całe made in Ikea!do nowego domu nie zabiorę z niego ani jednego mebla!Łózko mam też z Ikea, spi się nieżle. Jeli chodzi o łóżka, to ja nie kupiłabym takiego z wystającymi kantami, miałam takie i po miesiącu wylądowała rama na smietniku bo się obijałam o nią!

moj brat posiada cala sypilanie z tej kolekcji i poki co lozko nie skrzypi z tego co wiem ale zbyt wczesnie zeby oceniac ...chociaz dziecie w drodze ... natomiast wystarczylo dokladniej obejrzec te meble zeby stwierdzic ze sa marnie wykonane - widac to chociazby na naroznikach gdzie okleina odstaje lub sa inne niedociagniecia ... sam planowalem narozna szafe z tej kolekcjiale chyba zlece wykonanie takowej stolarzowi lub sam wykonam ... osobiscie rowniez twierdze ze z ikei warto kupic meble kuchenne - sam takowe planuje kupic natmoast z reszta jest juz gorzej

• 3 weeks później...