marzenazuzia 05.10.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 w pracowni uważaja że salon wystarczający no ale co mają mówić skoro tak zaprojektowali Zdjęcia chętnie wyśle na maila; nie chce ich tu na forum upubliczniać bo w końcu nie należą do mnie i nie mój dom na nich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ursa 06.10.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia. Domek wygląda tak jak sobie go wyobrażałam.Widzę że inwestor wiernie odtworzył projekt, jedynie okno w łazience jest większe.Zapewne chciał aby wszystkie okna na tej elewacji były jednej wielkości, ale mnie nie podoba się ta zmiana. Zle bym się czuła korzystając z niej, cały czas bym się zastanawiała czy ktoś mnie nie podgląda.Mnie jakoś nie bardzo się podobają te narożne okna, jeszcze w salonie to może być ale w kuchni ??? Chyba bym wolała zeby to okno odsunąć troche od ściany, tyle żeby zaczynało się tam gdzie kończy się blat kuchenny.To by byłó tak : Scianka 60cm, okno 1,5m. i zostaje jeszcze na tej ścianie jakieś 1,2 m. - można tam postawić zabudować lodówkę i piekarnik ( 2*60cm) i koniec ściany. Taki układ z narożnym oknem w kuchni nie podoba mi się ani od zewnatrz ani od środka kuchni.Gdyby tak zostawić to nie można by było zamontować szafek wiszących na tej dłuższej ścianie w kuchni. Szkoda że nie ma zdjęć wnętrz ale ogólnie sympatyczny dom.Jeszcze raz dziękuję za zdjęcia. Chyba to okno dachowe jest w pokoju a nie nad schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenazuzia 06.10.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ursa mam dokładnie te same przemyslenia co do okien; nie chce takich narożnych; co do okna w łazience to też je powiększe bo mi to nie przeszkadza a ładniej z zewnątrz wygląda, ale do narożnych sie nie przekonam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ursa 06.10.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Czyli mam rozumieć że decydujesz się na ten dom? Na ile jesteś zdecydowana.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenazuzia 07.10.2005 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Na razie decyzja jest że ten budujemy. Zważywszy na fakt że budowę rozpoczynamy najwcześniej za rok oglądam jeszcze inne projekty, ale na razie ten domek wygrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts