Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo Ci dziękuję za zdjęcia. :D Domek wygląda tak jak sobie go wyobrażałam.Widzę że inwestor wiernie odtworzył projekt, jedynie okno w łazience jest większe.Zapewne chciał aby wszystkie okna na tej elewacji były jednej wielkości, ale mnie nie podoba się ta zmiana. Zle bym się czuła korzystając z niej, cały czas bym się zastanawiała czy ktoś mnie nie podgląda.Mnie jakoś nie bardzo się podobają te narożne okna, jeszcze w salonie to może być ale w kuchni ??? Chyba bym wolała zeby to okno odsunąć troche od ściany, tyle żeby zaczynało się tam gdzie kończy się blat kuchenny.To by byłó tak : Scianka 60cm, okno 1,5m. i zostaje jeszcze na tej ścianie jakieś 1,2 m. - można tam postawić zabudować lodówkę i piekarnik ( 2*60cm) i koniec ściany. Taki układ z narożnym oknem w kuchni nie podoba mi się ani od zewnatrz ani od środka kuchni.Gdyby tak zostawić to nie można by było zamontować szafek wiszących na tej dłuższej ścianie w kuchni.

Szkoda że nie ma zdjęć wnętrz ale ogólnie sympatyczny dom.Jeszcze raz dziękuję za zdjęcia. Chyba to okno dachowe jest w pokoju a nie nad schodami.