murdoc75 28.09.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam serdecznie... Remontu mojego mieszkania ciag dalszy. Dziś na tapecie mam wyrównanie podłogi w kuchni pod płytki (~11 m2). Poprowadziłem wypoziomowane listwy tynkarskie co 60 cm dzięki czemu zauważyłem, że do wylania mam warstwę wylewki od 6 do 20 mm. Czy mogę tego dokonać stosując zaprawę wyrównującą z PSB? http://kocielowicz.pl/oferta/psb/grafika/zap-wyr.jpg Szczerze pisząc szukam w miarę taniego rozwiązania, a wylewki samopoziomujące to spory wydatek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek25 17.10.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 witam jasne ze mozesz tylko zagruntuj stare podloze a pozniej do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 19.10.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Jeśli masz jakąkolwiek wprawę w układaniu płytek, to przy tej grubości kleju 6-20mm możesz już śmialo układać płytki Możesz tu zastosować Atlas CAL N koszt jakieś 38,00zł za 25kg. Ale łatwiej będzie pewnie dla Ciebie podrównać to zaprawa wyrównująca , by później zacierać klej 0,5cm grzebieniem i kleić płyteczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts