paradox 28.09.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam!!! Tu mozecie mnie wspierac duchowo...bo to co buduje zakonczy sie za jakies 20 latek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Wspieramy, wspieramy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam!!! Tu mozecie mnie wspierac duchowo...bo to co buduje zakonczy sie za jakies 20 latek Czy to zamek będzie? A może autostrada A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.09.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Hmmm.... czekamy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 28.09.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Temacik...temacik....BUDOWA TO NIE TEMACIKDawaj fakty i do czekania nie zmuszaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 28.09.2005 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Alfreda o faktach juz mozesz przeczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 A pokazesz nam projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 04.10.2005 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Witam Oczywiscie ze pokaze ........ tylko musze sie do tego przygotowac(aparacik i popstrykac)... Pozdrawiam Paradox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ale to będzie piękny duży dom! Schody są rewelacja, strasznie mi się podobają. Wszystko chyba dobrze pomyślane. No to tylko czekać na te zdjęcia z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Sprawdz u siebie wiadomosci na Priv, bo napisalam ci jak wstawic podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.10.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Też mi się projekt podoba, z niecierpliwością czekam na zdjęcia z realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
areq 06.10.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Widziałem tylko rzuty i mogę powiedzieć,że domek będzie bardzo.....drogi...ale naprawdę piękny.troszkę moze za dużo pomieszczeń,ale to tylko moja opinia.Podoba mi się wejście i lokalizacja schodów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 07.10.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 No fajnie, fajnie. Witam i życzę sukcesów.Widziałem na zdjęciach, że chyba masz też rys. elewacji. Może byś wrzucił do dziennika.Jaka jest powierzchnia Waszego domu?Czy w spiżarce nie będzie za ciepło? Jest w środku domu.Co do kosztów, żeby się nie przerażać to pomnóż sobie powierzchnię x 2.000 zł/m2 i mniej więcej tyle będziesz potrzebował pieniędzy na skończenie domu, bez działki, ogrodzenia, ogrodu, kostki itp.Wiem, że można się zmieścić w 1.500 ale masz dość skomplikowany projekt i musiałbyć sam robić baaaaardzo dużo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 07.10.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Domek piękny,proszę o jakieś zdjęcia jak już będziesz miał!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 24.10.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Nooo projekt robi wrażenie nie powiem. Będzie to potęzny dom - willa podejrzewam. Gratuluje odwagi !!! I czekam na zdjęcia z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 24.10.2005 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam!! Planowany poczatek realizacji to wiosne 2006 ...dziekuje za cieple slowa odnosnie projektu....dzis po odebraniu pozwolenia na budowe z malzonka przestudiowalem raz jeszcze nasz projekt i sie naprawde przerazilem .......lecz budowe rozkladamy na etapy (na okres 6 lat-ek)...postanowilem przerwac powiedzenie ze dom buduje sie 3 raz ...wiec po dlugich namyslach i planowaniu zaprojektowalem cos co mnie zadowoli za pierwszym razem a zarazem bedzie funkcjonalne.... Pozdrawiam Paradox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Bardzo piękny dom - brakuje mi tylko metrażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts