witeq 28.09.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Szanowni forumowicze. Jestem zainteresowany stworzeniem trawiastego kortu tenisowego. Nie chcialbym jednak popelnic jakiegos powaznego bledu praktycznego. Zwracam sie wiec z zapytaniem do uzytkownikow takowego obiektu o rady praktyczne . Np. ustawienie wzgledem stron swiata czy tez wazne szczegoly przygotowania podloza czy tez odpowiedniej mieszanki trawy . Oraz kazde inne sugestie. Z gory dziekuje a byc moze zapoczatkuje wiele ineresujacych wypowiedzi oraz checi posiadania kortu przez szczesliwych posiadaczy duzych dzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 28.09.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 położenie północ - południe. Co do ziemii i trawy to polecam angielskie strony internetowe. w Polsce to wielka rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witeq 02.10.2005 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Dziekuje za odpowiedz,choc spodziewałem sie wiekszego zainteresowania tym tematem.Nic jednak w tym dziwnego,pora roku bardziej sprzyja omawianiu tematow zwiazanych ze sterowaniem kotlow CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kyniek123 01.01.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Witam Po 9 latach masz już pewnie duże doświadczenie z kortem trawiastym, może podzielisz się doświadczeniami Dużo problemów z budową takiego kortu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stachu999 02.04.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2015 Witam, czy można wiedzieć, dlaczego decydują się Państwo akurat na trawiasty kort? Myślę po prostu, że pielęgnacja specjalistycznej trawy jest dość droga i czasochłonna. Biorąc pod uwagę coroczną pracę nad takim kortem - trudną w naszym nieprzewidywalnym klimacie, zainwestowałbym jednak w beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalapat 07.05.2015 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 O na trawiastym to i ja bym pogral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts