wolber 28.09.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Czesc, Poradzcie Forumowicze! Kupuje wlasnie okna 5 komorowe PCV i dwaj producenci proponuja mi rozne okucia MACO i WINKHAUS. Czy macie okna z tymi okuciami? Czy jedne z nich sa gosze czy nie ma znaczenia.Musze szybko podejmowac decyzje - licze bardzo na Wasza opinie.Wolber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.09.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 oba sa do d..... (oczywiscie to zart) jesli nie bedziesz ich konserwowal to faktycznie beda do d.... roznice konstrukcyjne (w szczegolach) dla Ciebie, jako uzytkownika, nie maja wiekszego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.09.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 masz jareko zdrowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.09.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 masz jareko zdrowie. Pozdrawiam czy moglbys rozszerzyc swoja wypowiedz? Bo zdrowie mi podupada ostatnio (((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 28.09.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 masz jareko zdrowie. Pozdrawiam czy moglbys rozszerzyc swoja wypowiedz? Bo zdrowie mi podupada ostatnio (((( no coś tam wyczytałem, że nie bardzo masz z tym zdrowiem , miałem na myśli iż masz zdrowie na odpowiadanie na takie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.09.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 mdzelawski -))) zapalenie krtani i gardla nie przeszkadza w klikaniu a temperatura spadla do rozsadnej - raptem 38,1 Jestem nie do zaje..... (do czasu jak sadze ) a na takie posty juz ciepliwosci powoli mi brak - i tu masz racje ))) trzeba miec zdrowie by odpowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolber 25.10.2005 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Czesc dzieki Jareko za odpowiedz,Moze moje pytania dla specjalistow lub doswiadczonych inwestorow sa proste, ale ja jako czlowiek nie z branzy i bez doswiadczenia w budowaniu musze zadawac proste i moze oczywiste pytania bo ja nie mam w okolicy nikogo z doswiadczeniem komu ufalbym w tych sprawach, a sprzedawcy potrafia zrobic wode z mozgu . CO do okien to problem sie sam rozwiazal bo wybralem inny profil ktory ma okucia ROTO.postaram sie szukac w starych postach odpowiedzi na moje kolejne pytania choc to zajmuje duuuuuzo czasu Pozdro, Wolber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.10.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 spoko - zadawaj pytania - bedzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ..najlepsze to są chyba GU Zdrówka Jareko J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 26.10.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ..najlepsze to są chyba GU Ale tylko do drzwi przesuwnych..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.10.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 a jasne Jerzysio - Gu haahaha jak nie bedziesz konserwowal to najlepszy bedzie brak okuc - wystarczy dobry gwozdz Nie ma zlych okuc - sa nie konserwowane i bez braku mozliwosci dalszej rozbudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.10.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ...no jasne ...jaki jest najlepszy samochód !??? ...ten który jeździ !!! Pozdro J ...a opinię o GU usłyszłem od osoby, która długie lata pracowała w Welecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 26.10.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 i o to chodzi )))) a Welet......dobre okna naprawde dobre .......ale doszly mnie sluchy ze juz ich nie ma na rynku - ciekawe czy prawda bo szkoda....... szkoda...... dobrego producenta, naprawde szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 27.10.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ...przewracali się, przewracali, ale teraz znowu produkują ( podobno ).. ...a okna rzeczywiście niezłe Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 27.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 oba sa do d..... (oczywiscie to zart) jesli nie bedziesz ich konserwowal to faktycznie beda do d.... roznice konstrukcyjne (w szczegolach) dla Ciebie, jako uzytkownika, nie maja wiekszego znaczenia. A moze kilka wskazowek o konserwacji. Myslisz a tych paru kropelkach oleju silikonowego na czesci pracujace. Czy jeszcze cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 27.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 te kilka kropelek nawet nei wiesz jak jest waznych !!!!i jeszcze dodalbym miejsce o ktorym sie totalnie zapomina, rozworke, inaczej, ten element blaszany ktory widac po otwarciu skrzydla na gorze, przy zawiasie. Tam tez kilka kropelek wlac trzeba raz do roku w miejscu wspolpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 te kilka kropelek nawet nei wiesz jak jest waznych !!!! i jeszcze dodalbym miejsce o ktorym sie totalnie zapomina, rozworke, inaczej, ten element blaszany ktory widac po otwarciu skrzydla na gorze, przy zawiasie. Tam tez kilka kropelek wlac trzeba raz do roku w miejscu wspolpracy I to wszystko? A gumy uszczelniajace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.10.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Och Karol Na gumki trzeba uwazac zawsze ale w tym wypadku wystarczy jak przetrzesz je myjac ramy wilgotna szmatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 29.10.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 Och Karol Na gumki trzeba uwazac zawsze ale w tym wypadku wystarczy jak przetrzesz je myjac ramy wilgotna szmatka Myslisz oczywiscie o tych gumkach na oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.10.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 ach Ty swintuszku - a ktore miales na mysli? Jasne ze o okiennych pisalem Te ktore sugerujesz nie nadaja sie do konserwacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts