Monika Seba 28.07.2009 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mutsy 4 rider- stoi od maja zresztą mam już wszystko oprócz łóżeczka na dół- choć to też już wybrane, czekam na przypływ gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 28.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Moniko jakis czas temu odnalazlam Twój domek na forum i strasznie mi sie spodobał. Gratulacje jednak przede wszystkim sie należą z okazji powiekszenia rodziny:) Bardzo przypadła mi do gustu Twoja kanapa w salonie, i jeśli mogłabys mi powiedzieć gdzie ja kupiliscie, jak sie nazywa, to bardzo bys mi pomogła. Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 29.07.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dziękujemy, kanapa to Meble Etap m. Azurro zakupiona w Krakowie w CM Witek.Maja ją także w Agacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 29.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dziekuje za szybka odpowiedz. Co do łozeczka dzieciecego moge tylko dodac, że moje malenstwo skonczylo 13 miesiecy i tak bryka, że musielismy wymienic drewniane łóżeczko na takie materiałowe. Niestety raz nawet juz warga była rozbita o szczebelki Ale to taki mały kochany żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 29.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Moniko, jeszcze jedno pytanko, czy Ty masz naroznik czy może sofe i pufe? Jak to w rzeczywistosci wygląda objętosciowo, ze sie tak wyraze. Bo ja mam dosc mały salon, własciwie salonik, a kanapa zrobila na mnie wrazenie. Postaram sie skoczyc w weekend do Agaty by obejrzec na zywo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 30.07.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to są 2 kanapy "lewe" i pufa, wszystkie elementy mają zaczep do połączenia ich w dowolnej konfiguracji- razem tworzą - u nas- narożnik choć czasem przestawiamy pufę Etap ma 2-ki i 3-ki więc wielkość możesz sobie sama dopasować. Co do Agaty to zapytaj na wejściu o stoisko firmy Etap bo się naszukasz.... wiesz ile mają mebli... a najlepiej od razu o ten model.Najładniej prezentuje się w kolorze białym, bardzo żałuję, że to taki niepraktyczny kolor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 04.08.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 rany, ale super fioletowy kominek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 05.08.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a mnie się już znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabisiek 06.08.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 weszłam dziś do Twojego domku i nie mam ochoty z niego wychodzic! cudny, dokładnie w moich klimatach.... mmm....gratuluję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 06.08.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 a mnie się już znudził No coś ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 07.08.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Monika $ Seba - napiszcie prosze jakiej firmy jest ta lampa ( ta duża czarna w salonie ). I jaki to model jak pamiętacie dzięki z góry, pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.08.2009 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 lampa to rozwiązanie przejściowe- choć biorąc pod uwagę stan naszych portfeli pewnie zostanie z nami na dłuuuugoooo:)lampa jest kupiona w ikei za jakieś 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Monia trzymam kciuki do wrzesnia nie denerwuj sie, zlosc pieknosci szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.08.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Jestem pewna że wszyscy biorą margines na twoje zachowanie przez wzgląd na twój stan . Głowa do góry i oby do września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 11.08.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Witam Weszłam do domku i jestem pod wrazeniem Wszystko mi sie podoba i widze ,ze nie będę oryginalna jak poprosze o namiary Waszego speca stplarza Chciałam jeszcze dodac że szafka na buty w wiatrołapie to cudo ,tez robiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 11.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Z tego wrażenia zapomniałam pogratulować maluszka Gratuluję rodzicom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 super pokoik, prosze mi powiedziec co o za łóżeczko i co to za komoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.08.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 łóżeczko zrobił facet który robie meble w Dobrodzieniu (sprzedaje też na allegro) a komoda to ikea (najtańsza biała jaką znalazłam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 masz jakis link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.08.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 było tu: http://www.allegro.pl/item646086879_lozko_lozeczko_kubus_puchatek.html ale strona już przeniesiona do archiwum ten frez z misiem to robił dla mnie- w standardzie sprzzedaje z kubusiem puchatkiem Ania a co tak się dopytujesz?? czyżby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts