Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moniko jakis czas temu odnalazlam Twój domek na forum i strasznie mi sie spodobał. Gratulacje jednak przede wszystkim sie należą z okazji powiekszenia rodziny:)

Bardzo przypadła mi do gustu Twoja kanapa w salonie, i jeśli mogłabys mi powiedzieć gdzie ja kupiliscie, jak sie nazywa, to bardzo bys mi pomogła.

Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Dziekuje za szybka odpowiedz.

Co do łozeczka dzieciecego moge tylko dodac, że moje malenstwo skonczylo 13 miesiecy i tak bryka, że musielismy wymienic drewniane łóżeczko na takie materiałowe. Niestety raz nawet juz warga była rozbita o szczebelki :o Ale to taki mały kochany żywioł :lol:

Moniko, jeszcze jedno pytanko, czy Ty masz naroznik czy może sofe i pufe? Jak to w rzeczywistosci wygląda objętosciowo, ze sie tak wyraze. Bo ja mam dosc mały salon, własciwie salonik, a kanapa zrobila na mnie wrazenie. Postaram sie skoczyc w weekend do Agaty by obejrzec na zywo.

Pozdrawiam

to są 2 kanapy "lewe" i pufa, wszystkie elementy mają zaczep do połączenia ich w dowolnej konfiguracji- razem tworzą - u nas- narożnik choć czasem przestawiamy pufę

Etap ma 2-ki i 3-ki więc wielkość możesz sobie sama dopasować. Co do Agaty to zapytaj na wejściu o stoisko firmy Etap bo się naszukasz.... wiesz ile mają mebli... a najlepiej od razu o ten model.

Najładniej prezentuje się w kolorze białym, bardzo żałuję, że to taki niepraktyczny kolor...