mayland 17.08.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Monia mam taką samą fototapetę Kupiłam ją jak wykańczałam dom ale juz nie miałam jej gdzie przykleić Została mi calusieńka, nowa. Córka mnie męczy, żeby w garderobie jej na skosie przykleić ale za ciemno będzie. Gdyby to było na ścianie nie widziałabym problemu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.08.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 przyklej- nie jest taka ciemna!!! a tyle radochy dla młodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 było tu: http://www.allegro.pl/item646086879_lozko_lozeczko_kubus_puchatek.html ale strona już przeniesiona do archiwum ten frez z misiem to robił dla mnie- w standardzie sprzzedaje z kubusiem puchatkiem Ania a co tak się dopytujesz?? czyżby? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.08.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 GRATULUJĘ! nareszcie się doczekałaś!!! proszę o szczegóły- jak wolisz to na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna7113 17.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam Weszłam do domku i jestem pod wrazeniem Wszystko mi sie podoba i widze ,ze nie będę oryginalna jak poprosze o namiary Waszego speca stplarza Chciałam jeszcze dodac że szafka na buty w wiatrołapie to cudo ,tez robiona ? no przeoczyłam post. Namiary wysłałam na PW. Szafka w wiatrołapie mojego pomysłu robiona ze zwykłej płyty- drzwiczki z grafitowego lustra. Już mi się znudziła- Chętnie sprzedam:) Dzięki wielkie za namiary hmm,ja jeszcze w powijakach i co chwilę mam inne pomysły.ale o szafce będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Moniczko zaskoczylas mnie ze to sa dwie tapety W zyciu bym sie nie skapla i nawet teraz z ta wiedza wogole nie moge sobie wyobrazic gdzie jest laczenie Dzieki za wszelkie info.Moj chrzestny jest malarzem wiec tez juz wiem kto bedzie sie ewentualnie bawil z tym przyklejaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 17.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ale pięknie!!! Za każdym razem, gdy zaglądam do "elfowego domu" zachwycam się na nowo Twoimi pomysłami i tym razem również A wrześniowe dzieciaki są super - wiem co mówię, bo mój Jaś urodził się 19 września (3 dni po terminie) Będę trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 17.08.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 było tu: http://www.allegro.pl/item646086879_lozko_lozeczko_kubus_puchatek.html ale strona już przeniesiona do archiwum ten frez z misiem to robił dla mnie- w standardzie sprzzedaje z kubusiem puchatkiem Czy mogłabyś podać nicka sprzedawcy, bo nie potrafię znaleźć go na allegro ? Ania a co tak się dopytujesz?? czyżby? tak Gratulacje Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 przyklej- nie jest taka ciemna!!! a tyle radochy dla młodej Monia ja najbardziej boję się klejenia na skosie, ze mi odpadać będzie Muszę nad tym pomyśleć..... A garderoba nie ma okna i stąd te obawy. Ale nie upieram sie zbytnio przy nich wiec moze coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 [quote name="agnisia Czy mogłabyś podać nicka sprzedawcy, bo nie potrafię znaleźć go na allegro ? [/quote] MMil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Przepiękna tapeta!! Super efekt!! No i pokój dla dziedzica extra To już tuz tuż, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No tuż tuż dziś to się czuję tak jakby za chwilę... muszę się czymś zająć bo zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No tuż tuż dziś to się czuję tak jakby za chwilę... muszę się czymś zająć bo zwariujęMOnia, dasz radę. Jak ja dałam, to Ty masz nie dać??? Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. ostatki są zawsze bardzo męczące. Zyczę szybkiego i w miarę bezbolesnego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 szybko będzie bo to cesarka, za to bezboleśnie niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnisia 18.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 [quote name="agnisia Czy mogłabyś podać nicka sprzedawcy, bo nie potrafię znaleźć go na allegro ? [/quote] MMil dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 szybko będzie bo to cesarka, za to bezboleśnie niestety niebez znieczulenia chcesz????? Cesarka nei boli, gorzej po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 18.08.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no coś ty właśnie to "po" miałam na myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 18.08.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Monia bedzie dobrze.Kłocilabym sie czy faktycznie "po" az tak boli.Ja po pierwszej to wogole prawie nie czulam ze mialam operacje ale mialam akurat robione ciecie tzw "lubelskie" (lekarze tak to nazywali bo uczyli sie tego w Lublinie) i polegalo na tym ze rozcieli tylko to co konieczne a reszta byla robiona manulanie.Duzo wiecej z tym zabawy ale faktycznie nie ma sie nawet diety po operacji (chyba tylko pierwsza dobe) i duzo lepiej sie czlowiek zbiera.Druga byla juz "zwczajna" (mlody siedzial za nisko i mowili ze manulanie ciezko im sie bedzie dostac) wiec troszke pamietam ze po zabiegu bolalo .Moze tez "gorzej" to znosilam ze bylo to juz drugie ciecie.W kazdym razie ja pisalabym sie i na trzecie ciecie bo naprawde bardziej boje sie dentysty niz takich "bolow" pooperacyjnych .Najgorzej po prostu wstac za pierwszym razem z lozka a potem naprawde to nic strasznego-uszy do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 21.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ponieważ odezwałaś się dzisiaj na forum pozwalam sobie zapytać i "zaprośbić" (ło matko, ale słowotwórstwo!): Pytanie: czy płytki na podłodze w kuchni masz takie bardziej szare czy beżowe? Prośba: jeżeli płytki są szare, to błagam Cię umieść na forum albo poślij mi na priva zdjęcia (lub chociaż jedno ) połączenia tych dwóch podłóg. Nie potrafię mojemu mężowi wytłumaczyć, że szare + brązowe może ładnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 23.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Moniko napisz proszę czy bardzo trudno kładzie się tę fototapetę.U nas kwitnąca wiśnia już 2 miesiące czeka na położenie i nie ma chętnego:)Wasza fototapetka wygląda super!!!Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts