Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

Monia mam taką samą fototapetę :lol: Kupiłam ją jak wykańczałam dom ale juz nie miałam jej gdzie przykleić :lol: Została mi calusieńka, nowa. Córka mnie męczy, żeby w garderobie jej na skosie przykleić ale za ciemno będzie. Gdyby to było na ścianie nie widziałabym problemu!

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Weszłam do domku i jestem pod wrazeniem :lol:

Wszystko mi sie podoba i widze ,ze nie będę oryginalna jak poprosze o namiary Waszego speca stplarza :-?

Chciałam jeszcze dodac że szafka na buty w wiatrołapie to cudo ,tez robiona ?

no przeoczyłam post. Namiary wysłałam na PW.

Szafka w wiatrołapie mojego pomysłu :) robiona ze zwykłej płyty- drzwiczki z grafitowego lustra. Już mi się znudziła- Chętnie sprzedam:)

Dzięki wielkie za namiary :lol:

hmm,ja jeszcze w powijakach i co chwilę mam inne pomysły.ale o szafce będę pamiętać :D

było tu:

http://www.allegro.pl/item646086879_lozko_lozeczko_kubus_puchatek.html

ale strona już przeniesiona do archiwum

ten frez z misiem to robił dla mnie- w standardzie sprzzedaje z kubusiem puchatkiem

Czy mogłabyś podać nicka sprzedawcy, bo nie potrafię znaleźć go na allegro ? :)

Ania a co tak się dopytujesz?:)? czyżby?

tak ;)

Gratulacje Aniu :)

przyklej- nie jest taka ciemna!!! a tyle radochy dla młodej

Monia ja najbardziej boję się klejenia na skosie, ze mi odpadać będzie :lol:

Muszę nad tym pomyśleć..... :roll: A garderoba nie ma okna i stąd te obawy. Ale nie upieram sie zbytnio przy nich wiec moze coś z tego wyjdzie :lol:

No 8) tuż tuż

dziś to się czuję tak jakby za chwilę...

muszę się czymś zająć bo zwariuję

MOnia, dasz radę. Jak ja dałam, to Ty masz nie dać??? :wink: :lol:

Wszystko będzie dobrze, zobaczysz. ostatki są zawsze bardzo męczące.

Zyczę szybkiego i w miarę bezbolesnego rozwiązania.

Monia bedzie dobrze.Kłocilabym sie czy faktycznie "po" az tak boli.Ja po pierwszej to wogole prawie nie czulam ze mialam operacje ale mialam akurat robione ciecie tzw "lubelskie" (lekarze tak to nazywali bo uczyli sie tego w Lublinie) i polegalo na tym ze rozcieli tylko to co konieczne a reszta byla robiona manulanie.Duzo wiecej z tym zabawy ale faktycznie nie ma sie nawet diety po operacji (chyba tylko pierwsza dobe) i duzo lepiej sie czlowiek zbiera.Druga byla juz "zwczajna" (mlody siedzial za nisko i mowili ze manulanie ciezko im sie bedzie dostac) wiec troszke pamietam ze po zabiegu bolalo .Moze tez "gorzej" to znosilam ze bylo to juz drugie ciecie.W kazdym razie ja pisalabym sie i na trzecie ciecie bo naprawde bardziej boje sie dentysty niz takich "bolow" pooperacyjnych .Najgorzej po prostu wstac za pierwszym razem z lozka a potem naprawde to nic strasznego-uszy do gory :)

Ponieważ odezwałaś się dzisiaj na forum pozwalam sobie zapytać i "zaprośbić" (ło matko, ale słowotwórstwo!):

Pytanie: czy płytki na podłodze w kuchni masz takie bardziej szare czy beżowe?

Prośba: jeżeli płytki są szare, to błagam Cię umieść na forum albo poślij mi na priva zdjęcia (lub chociaż jedno :oops: ) połączenia tych dwóch podłóg. Nie potrafię mojemu mężowi wytłumaczyć, że szare + brązowe może ładnie wyglądać :cry: