malmuc 13.02.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 MONIKA super ten kolor w sypialni , jesli mozna prosila bym o blizsze namiary na ten kolor hehe tez bede miala napewno w jakims pomieszczeniu szara sciane oczywiscie czekam na wiecej zdjec ups przeoczyłam post będę na działce to spiszę z puszki numer. Farba to Bekers z mieszalnika. mam! kolor 7030 RAL Baza B (o ile ma to znaczenie) Witaj Moniko a ten ciemniejszy kolorek? co to? i pytanko piszesz ze to RAL 7030, czy Beckers ma takie oznaczenia? czy poprostu poprosilas o kolor z mieszalnika zeby odpowiadal wlasnie kolorkowi RAL 7030 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 13.02.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 o rety! sorki teraz doczytalam ze masz jeden kolorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kine 13.02.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 dziekuje za odpowiedz i trzymam kciuki czekajac na kolejne zdjecia po prostu pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Monika sama robilas wizualizacje tej kuchni czy ktos ci robil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Malmucka Beckers używa kolorników RAL i NCS. To standardowe kolorniki. Nie mają swoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.02.2008 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Monika sama robilas wizualizacje tej kuchni czy ktos ci robil?? właściwie projekt jest mój tylko do kompa go wstaukali w salonie kuchennym, bo ja prócz kartki i ołówka to nie mam nic. Podoba się? Czekam jeszcze na jakieś uwagi bo tak coś nie do końca jeszcze mi leży- trochę łyso ta ścianie z okapem. Malmuc nic nie szkodzi Mayland ma rację- to standardowa baza kolorów, Beckers na niej bazuje, zresztą kolory podstawowe i te pierwsze pochodne (szarny to w końcu kolor czarno-biały) zawsze pochodzą z RALa czy innych podstawowych wzorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.02.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Moze daj szafki wiszące na ścianie z wyciągiem kuchennym a nie dawaj szafki już przy oknie? Ja tak właśnie robię. Po obu stronach będą wiszące a na ścianie z oknem nie. Wydaje mi się, ze mniej obudowane okno dodaje przestrzeni wnętrzu. Natomiast zabudowane ciągi robocze góra-dół wprowadzają ład i porządek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Monika kuchnia bardzo fajna. Te szafki po lewej sa do sufitu az do sciany z oknem czy jak mikrofale wrzucisz do szafli z prawej od okna to tam nic nie bedzie?? W dolnych szafkach bez zarysu szuflad planujesz zwykle szafki czy szuflady ale ze wspolnym frontem?? Ta lodowka side-by side? Bywaja takie ze zamrazalka jest po prawej?? jesli nie to tez mam dylemat bo niby chcialabym ale problem jest z wykladaniem rzeczy z lodowki na blat, troche daleko i na okolo wokol drzwi lodowki chyba ze jest mozliwosc otwarcia ich na 180 stopni. Masz bardzo podobny uklad kuchni do mojej kombinuje jak moge, zeby pogodzic wszytkie funkcje w ciagu czyli zapasy, przechowywanie naczyn, zmywanie, przygotowywanie, gotowanie, ciezko mi wszystko upakowac w taka mala kuchnie, zreszta dla mnie kazda bylaby za mala Za to wrzucenie do kompa placilas cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.02.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Mayland no to pusze sobie przerysować i zobaczyć Monika kuchnia bardzo fajna. Te szafki po lewej sa do sufitu az do sciany z oknem czy jak mikrofale wrzucisz do szafli z prawej od okna to tam nic nie bedzie?? W dolnych szafkach bez zarysu szuflad planujesz zwykle szafki czy szuflady ale ze wspolnym frontem?? Ta lodowka side-by side? Bywaja takie ze zamrazalka jest po prawej?? jesli nie to tez mam dylemat bo niby chcialabym ale problem jest z wykladaniem rzeczy z lodowki na blat, troche daleko i na okolo wokol drzwi lodowki chyba ze jest mozliwosc otwarcia ich na 180 stopni. Masz bardzo podobny uklad kuchni do mojej kombinuje jak moge, zeby pogodzic wszytkie funkcje w ciagu czyli zapasy, przechowywanie naczyn, zmywanie, przygotowywanie, gotowanie, ciezko mi wszystko upakowac w taka mala kuchnie, zreszta dla mnie kazda bylaby za mala Za to wrzucenie do kompa placilas cos?? nie płaciłam, ale to chyba przypadek (ups) pewnie normalnie by mnie skasowali, widocznie to że im wszystko przyniosłam na tacy przekonało ich, że wiem czego chce i że nie tylko się próbuję zorientować się w kosztach, ale na pewno będę tą kuchnię realizowała... a tu takie rozczarowanie.... no ale kuchnia u nich kosztowałaby mnie 10 tys!!! drożej niż u stolarza. Uwierzysz? Skandal. szafki po lewej są do samej ściany okiennej, a to co tam jest zabudowane to ekspres ciśnieniowy. Mikrofalę chcę w szafce górnej i tego w tym projekcie nie ma. Tak lodówka jest side by side. Nie wiem czy są odwrotne- nie widziałam takich. Ale przy tak małej kuchni wyjęcie czegoś z lodówki i zrobienie 1 kroku do blatu nie powinno być problemem Widzisz, są też zalety małych kuchni:):) Jakos się trzeba pocieszyć. A po cichu Ci powiem, że ja już nad żadnymi ciągami się nie zastanawiam, jestem teraz na etapie- koniec! byle szybko i na wiele rzeczy już się nie denerwuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.02.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 No faktycznie skandal, nie wiem jak mogli wyskoczyc z taka cena Wierze, ze w glowie ci tylko byle szybko do konca, bo az chce sie mieszkac w takich wnetrzach tylko jeszcze zostal taki malutki elemencik bez ktorego bedzie ciezko dojscie z drogi do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.02.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 tylko jeszcze zostal taki malutki elemencik bez ktorego bedzie ciezko dojscie z drogi do drzwi i Ty Brutusie przeciwko mnie? szczerze, mnie ten szczególik nie przeraża, pisałam Ci jaki mamy patent- to się sprawdza . Zresztą pod koniec marca robimy podjazd i dopiero przeprowadzka, więc mieszkać już będziemy z drogą dajazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka79sia 15.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 MONIA sorki że trochę z innej beczki ale napisz proszę jakie masz okna drewniane czy pcv?Sypialnia wyszła fajnie ekstrawagandzko ,plusik za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.02.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 okna to drewno prod. Wiktoryczyk dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Moniko liczylas moze mniej wiecej w jakiej kwocie wam sie zamknie ten dom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.02.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 jeszcze nie- koło maja ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Moniczko napisz prosze czy te grespania toledo jasne sa białe, czy ecru, szukam jakis ładnych ktore pasowałybu do brazowych paradyz mogano i poprosze o jakies nowe fotki. pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.02.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 białe ok wklejam nowe fotki do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 pięknie!nic tylko sie wprowadzac.to szklo miedzy wiatrolapem a salonem to tylko taki gadzet, czy jest tam jakis schowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.02.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 żaden schowek -ma doświetlać wiatrołap -ładnie wyglądać -będzie podświetlana więc ma służyć jako nietypowy kinkiet -lubimy szkło i jest go w domku trochę to nam sie ta wnęka tak jakoś sama wkomponowała z tym wprowadzaniem się to jeszcze żarcik co ? choć serce rwie się ach jak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 żarcik, żarcik, ale pewnie wkrotce sie przeprowadzicie? tego Wam oczywiscie życze, ja tez lubie szklo, planuje w salonie w podlodze na calej dlugosci ok 8m i szerokosci ok 60-70 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts