Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Monika chcialabym, zeby mi wycenil te drzwi i schody moze i parapety blaty wtedy zawsze moge sie zdecydowac albo nie. Znalalzlam takie co mi sie pdoobaja ale sa w gazecie, nie umiem ich znalezc w zadnej firmie.

Wiec jak bedzie tu w okolicy to daj znac chetnie bym sie z nim spotkala :)

Czesc Moniczko, ale Ci sie wszyscy do dziennika wpisuja :-?

przypominam o zdjeciu poleczki na mydla, jakbys znalazla fotke to ja sie ladnie usmiecham :D

kurcze nie mam tego, musiałam wywalić jak "czyściłam" kompa. Ale ten "folar" był na katalogu z kolekcją Inverno (to chyba płytki Paradyża) poszukam jeszcze

Witam,

Zajrzałam po raz pierwszy do Twojego dziennika i bardzo się z tego cieszę - zobaczyłam realizację oszklenia doświetlającego Wasz hall. Planuję coś takiego u siebie, aby doświetlić łazienkę i nie miałam pewności czy to dobry pomysł. Tymczasem jestem zachwycona tym jak to wygląda u was :D A szklane drzwi są wprost przepiękne. Czy one rownież były dziełem jakiegoś zdolnego rzemieślnika, czy tez kupiliście gotowe?

Gratuluje domku, który pięknieje z każdym tygodniem :D będę zagladać do was częściej :D

To w takim razie prawdziwy artysta :D :D :D Czy mogłabym Cie prosić o podanie na priv przybliżonych kosztów materiałów i robocizny tych pieknych drzwi szklanych oraz przeszklenia w hollu? Bardzo podoba mi się to rozwiązanie i chciałabym skonfrotować czy to bardzo drogo wychodzi...

Już żałuję, że Śląsk tak daleko :D bo inaczej to porwałabym w przyszłości twojego stolarza :D