markoto 29.02.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 te drzwi wygladaja przecudnie, tylko czemu one takie drogie ;(Barierke gdzie robiliscie??Masz jakies zdjecia schodow?? Schody wam robil ten gosciu co sasiadom czy ktos inny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.03.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 całe schody razem z barierką robił nasz stolarz (ten od drzwi, blatów, parapetów stołó, łóżek i od kuchni) Drzwi wyszły nas parę tysięcy taniej niż te same zamówione w salonie (wolę na ich cenę spojrzeć z tego punktu widzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Monika chcialabym, zeby mi wycenil te drzwi i schody moze i parapety blaty wtedy zawsze moge sie zdecydowac albo nie. Znalalzlam takie co mi sie pdoobaja ale sa w gazecie, nie umiem ich znalezc w zadnej firmie. Wiec jak bedzie tu w okolicy to daj znac chetnie bym sie z nim spotkala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 01.03.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 będzie u nas 10 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Daj znac o ktorej ma byc, moze mi sie uda podskoczyc. Niestety maz wyjezdza na narty i bede musiala z dzieckiem podjechac, a z nim to ciezko sie rozmawia, ciagle za nim trzeba biegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czesc Moniczko, ale Ci sie wszyscy do dziennika wpisuja przypominam o zdjeciu poleczki na mydla, jakbys znalazla fotke to ja sie ladnie usmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.03.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Czesc Moniczko, ale Ci sie wszyscy do dziennika wpisuja przypominam o zdjeciu poleczki na mydla, jakbys znalazla fotke to ja sie ladnie usmiecham kurcze nie mam tego, musiałam wywalić jak "czyściłam" kompa. Ale ten "folar" był na katalogu z kolekcją Inverno (to chyba płytki Paradyża) poszukam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 09.03.2008 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Witam, Zajrzałam po raz pierwszy do Twojego dziennika i bardzo się z tego cieszę - zobaczyłam realizację oszklenia doświetlającego Wasz hall. Planuję coś takiego u siebie, aby doświetlić łazienkę i nie miałam pewności czy to dobry pomysł. Tymczasem jestem zachwycona tym jak to wygląda u was A szklane drzwi są wprost przepiękne. Czy one rownież były dziełem jakiegoś zdolnego rzemieślnika, czy tez kupiliście gotowe? Gratuluje domku, który pięknieje z każdym tygodniem będę zagladać do was częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.03.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Monika daj znac o ktorej bedzie ten stolarz, zobacze moze dam rade przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.03.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Moniko jak bedziesz wiedziec kolo ktorej bedzie ten stolarz to daj mi prosze znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 13.03.2008 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam, Czy one rownież były dziełem jakiegoś zdolnego rzemieślnika, czy tez kupiliście gotowe? dziekujemy, zapraszamy:) drzwi szklane robił nam też stolarz Marta on bedzie od 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.03.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 To w takim razie prawdziwy artysta Czy mogłabym Cie prosić o podanie na priv przybliżonych kosztów materiałów i robocizny tych pieknych drzwi szklanych oraz przeszklenia w hollu? Bardzo podoba mi się to rozwiązanie i chciałabym skonfrotować czy to bardzo drogo wychodzi... Już żałuję, że Śląsk tak daleko bo inaczej to porwałabym w przyszłości twojego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.03.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dzieki Monika, bede na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.03.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Moniko tak pieknych drzwi jeszcze nie widzialam. Rewelacja. Faktycznie cenowo wychodzi lepiej niz w sklepie I taki sensowny gosciu, podoba mi sie Chyba sobie go zaklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.03.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.03.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Monikoja też o stolarkę ale inną. Co to za parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.03.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 drewniane, ale nie wiem czy bukowe czy dębowe czy jakie tam. Stolarz mi mówił ale zapomniałam Mogę zapytać jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.03.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 robione pod wymiar jak mniemam. a to drewno klejone warstwowo jest? bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.03.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Monika blat niby jest w tej lazience ale jakos go nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Weosłych Świąt!http://www.mymo.pl/uploads/pics/kartka_wielkanocna10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts