Monika Seba 21.03.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 robione pod wymiar jak mniemam. a to drewno klejone warstwowo jest? bardzo ładne tak Marta, no zdjęcia jeszcze nie zrobione:( Anjamen- dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.03.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wszystkim tu zaglądającym życzymyZdrowych, Wesołych, Pogodnych i Tradycyjnie mokrych Świąt Wielkanocnych ............@..@..@........@...@...@ ........@............@....@...............@ ........@.......(\(\....@...../)/)........@ ..........@.....(=':')........(':'=).......@ ............@...(..(")(")..(")(")..)...@ ................@.....................@ ....................@.............@ ............... .........@.....@ .............................@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.03.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Wesołych Świąt!!! http://konopki.ovh.org/obrazy/galeria%20anne%20geddes%20252.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 22.03.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Niech Wam, Mili, będzie wiosennie, słonecznie, świątecznie! Niech cieszą Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki. Niech się w śmigus dyngus woda na Was leje, a wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję.http://images24.fotosik.pl/182/0be57ad06c3bfd8d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 22.03.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://images31.fotosik.pl/187/e2aa3e20e7980fca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_I_Przemek_WCH 23.03.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witamy, Dołączając do grona miłośników budowania i muratora przy pierwszym wejściu zdecydowalismy się po przeglądnięciu waszego dziennika dołączyć do grona osób wam kibicującym! A dlaczego? Bo wspaniale wam idzie i wiele z przedstawionych elementów waszego domku naprawdę jest zbliżone do naszego gustu. Pozdrawiam A i P p.s. Wesołych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 23.03.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Witamy, Dołączając do grona miłośników budowania i muratora przy pierwszym wejściu zdecydowalismy się po przeglądnięciu waszego dziennika dołączyć do grona osób wam kibicującym! A dlaczego? Bo wspaniale wam idzie i wiele z przedstawionych elementów waszego domku naprawdę jest zbliżone do naszego gustu. Pozdrawiam A i P p.s. Wesołych ! Witamy, dziękujemy, zapraszamy Wesołych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Monika chyba nawet nie ma co komentowac bo doskonale wiesz ze blaty wyszly super, zrobilas te zakonczenia geberitu drewniane cos takiego tez planuje Jesli spotkasz Pana Marka od drzwi to zaklep mi go prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.03.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 ok:0 na jaki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.03.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Pierwszy wolny znaczy sie na przyszly rok niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.03.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Moniko ja z zapytaniem te blaty pod umywalki są z litego drzewa czy MDF fornirowany? jaka jest ich grubość/ czy to deski zbite w taki gruby blat? nie wiem jak gadać ze stolarzem na temat właśnie blatów do umywalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.03.2008 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Moniko ja z zapytaniem te blaty pod umywalki są z litego drzewa czy MDF fornirowany? jaka jest ich grubość/ czy to deski zbite w taki gruby blat? nie wiem jak gadać ze stolarzem na temat właśnie blatów do umywalek?to drzewo egzotyczne klejone warstwowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.03.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 mają chyba z 7cm, wyglądają świetnie- a co to za drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.03.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 ten na dole 8 cm, na górze 11 cmdrzewo to anegre wybarwione na tabac (czy tabak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Szczerze podziwiam prace stolarskie. Zarówno drzwi jak i blaty macie rewelacyjne! Odrazu widać, że trafiliscie na dobrych fachowców. Szukam pomysłu na blat do łazienki na górze. Ale chyba zostane przy szafce jakiejś bo szkoda mi miejsca na pierdółki Tylko nie wiem jaki blat byłby dobry Wasze się wspaniale prezentują. Fajny pomysł na sypialnię. "Moje" kolory Dobrze mieć jakiś wzorzec którym można się wspomóc w realizacji. Szkoda, ze ja na taki nie trafiłam i musze teraz sama nieudolnie kombinować jak koń pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 25.03.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Szczerze podziwiam prace stolarskie. Zarówno drzwi jak i blaty macie rewelacyjne! Odrazu widać, że trafiliscie na dobrych fachowców. Szukam pomysłu na blat do łazienki na górze. Ale chyba zostane przy szafce jakiejś bo szkoda mi miejsca na pierdółki Tylko nie wiem jaki blat byłby dobry Wasze się wspaniale prezentują. Fajny pomysł na sypialnię. "Moje" kolory Dobrze mieć jakiś wzorzec którym można się wspomóc w realizacji. Szkoda, ze ja na taki nie trafiłam i musze teraz sama nieudolnie kombinować jak koń pod górę co do kolorków w sypialni to miałam też szczerą ochotę na ciemny musztardowy- może spróbuj Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.03.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ja juz mam pomalowane. Ognista czerwień-karmazynowy przypływ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 27.03.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Moniko gratuluje gustu i pomyślunku! Wszystko wygląda super! Stolarz spisał się świetnie ale pomysły były przecież Twoje więc chylę czoła zdolniacho:) I ja skorzystam chętnie z informacji na priv ile płaciłaś stolarzowi za drzwi, schody no i przede wszystkim jaka cena szacunkowa kuchni, która się robi:) Pozdrawiam Ps: Jeżeli chciałabyś dorobić jako projektant to ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 27.03.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 chciałabym :) właśnie planuje się rozwinąc w tym kierunku, bo odkryłam swoje powołanie hihi. Info poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts