mario31 27.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witaj,rozpoczynamy budowę w Katowicach i mamy nadzieję, że będziemy mogli skorzystać z kilku namiarów Ziomalki...Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Moze pocwicz u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 27.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 supcio, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.03.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Pewnie namiarów Ci u nas dostatek Marta, to do mnie o tych ćwiczeniach? Ja się drogo cenię! Hihi Poważnie mówiąc - chętnie, choć ćwiczenia mam juz za sobą. Myślę o tym poważnie i zarobkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mamy pobodne domy. Układy też. Moniko co robisz z oknami na dole? Co planujesz w okna? Jakie przesłony? Rolety, żaluzje, okiennice? A moze tradycyjnie firanki i zasłony? Myslałas juz o tym? Ja mam problem bo w wykusz i przy drzwiach tarasowych nie mam jak zsunąć na boki np. paneli czy okiennic. Daj znać o czym myslisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 28.03.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Moniko u mnie niestety budzet ograniczony nie poszalalabys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.03.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Mamy pobodne domy. Układy też. Moniko co robisz z oknami na dole? Co planujesz w okna? Jakie przesłony? Rolety, żaluzje, okiennice? A moze tradycyjnie firanki i zasłony? Myslałas juz o tym? Ja mam problem bo w wykusz i przy drzwiach tarasowych nie mam jak zsunąć na boki np. paneli czy okiennic. Daj znać o czym myslisz. hmmm myslałam o roletach rzymskich ale... nie do końca mi się podobają, zasłaony panelowe są ok ale nie mam ich gdzie przesunąć- też mam zgryz. Moźe zostawię bez niczego i będę świecić tyłkiem Marta, swój swojego zrozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Najchętniej też zostawiłabym niczym nie zasłonięte ale słońce nie da nam spokoju. Mam bardzo sloneczny dom i latem obawiam się, że będzie to uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.03.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 u nas to słońce chyba nie świeci tak bardzo choć dom z firankami ma swój klimacik. Może takie zwykłe przezroczyste bez żadnych wzorków albo te sznureczkowe. Najchetniej jednak panelowe- musze wykombinować gdzie je przesunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.04.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 To ze mną rozmawiał Pan stolarz jak z nim jechałaś Powiedziałam mu, że dzięki Tobie długo nie będzie narzekał na brak zleceń Mam nadzieję, że weźmie to pod uwagę i da Ci extra rabat na kuchnię Wielkie dzięk za wszelkie namiary Moniko!!! Ty i Newfie bardzo nam pomogłyście z namiarami. Widać Rogoźnik obfituje w rezolutne "przyszłe" mieszkanki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Moniko zaklepalas mi tego stolarza bo widze ze kolejka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.04.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Zaklepała, on mi mówił, żr Ty jesteś na styczeń. Tak, że nie bój się, stoję cierpliwie w kolejce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 uff Dzieki Monika za zaklepanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.04.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 oj kobity!Marta zaklepałam ale on czeka na Twój telefon. Sama rozumiesz ola&tomek- bardzo proszę, polecam się nadal:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Moniko ok ale please podeslij mi numer do niego , przekopalam juz wszytsko i nie umiem go znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Co to za lampa?? gdzie toto swieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.04.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 nr poszedl na PWto halogeny do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dzieki Ci dobra kobieto, zapisalam do telefonu juz sie nie straci jesli chodzi o lampe to nie potrafie sobie wyobrazic jak bedzie wygladac jak bedzie swiecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Moniko pokaż jak możesz lampkę do kuchni- poszukuje takich szklanych do łazienki- tzw szklanej- bo tam mam wszystko ze szkła- oprócz kibelka na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 02.04.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Moniko pokaż jak możesz lampkę do kuchni- poszukuje takich szklanych do łazienki- tzw szklanej- bo tam mam wszystko ze szkła- oprócz kibelka na szczęście. jest w dzienniku a w łazience też mam szklane takie http://www.allegro.pl/item333865615_massive_bolar_oprawa_oswietleniowa.html tylko w leroy sa tańsze niż na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts