Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do ELFOWYCH opowieści

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamy pobodne domy. Układy też. Moniko co robisz z oknami na dole? Co planujesz w okna? Jakie przesłony? Rolety, żaluzje, okiennice? A moze tradycyjnie firanki i zasłony? Myslałas juz o tym? Ja mam problem bo w wykusz i przy drzwiach tarasowych nie mam jak zsunąć na boki np. paneli czy okiennic. Daj znać o czym myslisz. :wink:

Mamy pobodne domy. Układy też. Moniko co robisz z oknami na dole? Co planujesz w okna? Jakie przesłony? Rolety, żaluzje, okiennice? A moze tradycyjnie firanki i zasłony? Myslałas juz o tym? Ja mam problem bo w wykusz i przy drzwiach tarasowych nie mam jak zsunąć na boki np. paneli czy okiennic. Daj znać o czym myslisz. :wink:

hmmm myslałam o roletach rzymskich ale... nie do końca mi się podobają, zasłaony panelowe są ok ale nie mam ich gdzie przesunąć- też mam zgryz. Moźe zostawię bez niczego i będę świecić tyłkiem :o :D

Marta, swój swojego zrozumie :)

To ze mną rozmawiał Pan stolarz jak z nim jechałaś:D

Powiedziałam mu, że dzięki Tobie długo nie będzie narzekał na brak zleceń:)

Mam nadzieję, że weźmie to pod uwagę i da Ci extra rabat na kuchnię :p

Wielkie dzięk za wszelkie namiary Moniko!!!

Ty i Newfie bardzo nam pomogłyście z namiarami. Widać Rogoźnik obfituje w rezolutne "przyszłe" mieszkanki:)

Pozdrawiam

Moniko pokaż jak możesz lampkę do kuchni- poszukuje takich szklanych do łazienki- tzw szklanej- bo tam mam wszystko ze szkła- oprócz kibelka na szczęście.

jest w dzienniku

a w łazience też mam szklane

takie http://www.allegro.pl/item333865615_massive_bolar_oprawa_oswietleniowa.html

tylko w leroy sa tańsze niż na allegro :D