Monika Seba 02.04.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 nie potrafie sobie wyobrazic jak bedzie wygladac jak bedzie swiecic no jak bedzie kuchnia to wkleję zdjęcie świecącej- kupione w casto i tam świeciły (mają taki żarnik, nie jak typowy halogen) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 03.04.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Rety, ale mi sie u Ciebie spodobało a umywalka w łazience jest po prostu CZADERSKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Wrzuc fotki podlogi!! Mysle ze matowey wyglada nturalniej, na polysku chyba bardziej widac rysy, przynjamniej tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.04.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 jezu nieeeee! dopiero jak gotowa będzie! nawet mi nie przypominaj, nie chcę jej tu oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 03.04.2008 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Rety, ale mi sie u Ciebie spodobało a umywalka w łazience jest po prostu CZADERSKA nasze mamy stwierdziły "wanienka dla oseska, nie będzieicie musieli kupować jak wam się dziecko urodzi" hihi nam się też wyjątkowo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 07.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Widze ze nie tylko ja buduje dom ze studia Atrium. Domek fajny ale tak szczerze to po Waszych przeróbkach jeszcze fajniejszy Tyle tylko że Wy jesteście na końcowym etapie a my dopiero zaczynamy. Będę zaglądać do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesio_bialy 07.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam Mam pytanie kto jesy producentem kabiny natryskowej??PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.04.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Widze ze nie tylko ja buduje dom ze studia Atrium. Domek fajny ale tak szczerze to po Waszych przeróbkach jeszcze fajniejszy Tyle tylko że Wy jesteście na końcowym etapie a my dopiero zaczynamy. Będę zaglądać do Was nawet nie wiesz jak to szybko przeleci. Trzymam kciuki i zapraszam do zaglądania M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 07.04.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Witam Mam pytanie kto jesy producentem kabiny natryskowej?? Pozdrawiam Leszek Włoska firma Samo nazwa kabiny to Open Surf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 08.04.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Moniko ładniusi Twój domek....jak go wykończysz będzie super łazienka jest rewelka Masz fajny gres w wiatrołapie a ja jestem na etapie wiatrołapu więc było by miło jakbyś mi napisała co to jest za firma, jaka nazwa tej płytki i za ile można ją dostać? zięki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Monia ja znowu z achami i ochami No będzie pięknie, zobaczysz, a parkiet będzie w kolorze Milki a nie czereśni No i oczywiście mam pytania: jaki okap jest zaprojektowany w kuchni?? czy to nie aby amica?? i co to za cudo to oświetlenie do kuchni?? no i jeszcze kto wam robił schody?? musze w końcu się zdecydować na schody!! Pozdrówka, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.04.2008 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Masz fajny gres w wiatrołapie a ja jestem na etapie wiatrołapu więc było by miło jakbyś mi napisała co to jest za firma, jaka nazwa tej płytki i za ile można ją dostać? faktury mam juz na działce sprawdzę jakiej firmy ten gres i cenę bo już nie pamietam a nie chcę czegoś pokręcić. kaśka maciej okap to OM firmy Elica to oświetlenie kupione jest w castoramie- nie wiem czy się sprawdzi w kuchni bo jest na taką małą żaróweczkę ale nie mogłam się oprzeć firma to presiż ale nie wiem jak to jest pisane prestige czy coś- jedziemy zaraz na budowe to zobaczę pudełko Schody robił nam stolarz (ten co drzwi, parapety, balty i kuchnię) mogę podac ci nr ale z tego co wiem do końca roku jest już zarobiony. Spróbować zawsze możesz. Przynajmniej poćwiczysz swój dar przekonywania hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.04.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Monia, no super, prześlij mi numer na priw a ten okap jest szeroki na 60 czy 90 cm??? drogi bardzo?? tez z amici około 1200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 kaśka okap baaardzo drogi ponad 5tys tez mi sie podoba ti ti ti zadnego przekonywania ja tez jestem w kolejce do stolarza Monika Twoi sasiedzi maja 3+2+1 od goscia z kalwarii ale chyba na rozdzieniu ma stoisko, wygladaja na wykonane bardzo porzadnie i nie byly bardzo drogie, moze robi tez bardziej nowoczesne meble. Widzialam to swiatelko na zywo, fajowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 08.04.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Monia, no super, prześlij mi numer na priw a ten okap jest szeroki na 60 czy 90 cm??? drogi bardzo?? tez z amici około 1200zł numer wyslałam, Marta ma zaklepany poczatek przyszłego roku (o ile zadzwoniła ) okap jest 80 na 80 i kosztuje więcej niż ostatnimi czasy widuję na koncie dlatego kupię go "później" lampki sprawdziłam to - light prestige Marta zraziłam się do tej kalwarii, zmierzyliśmy dzisiaj- zmieści się ta z bydgoskiej fabryki Etap więc... no w weekend zdecydujemy mclear gres to nowa gala symbol OR 12 lub 13 bo najpierw kupiliśmy jaśniejszy potem była wymianka i teraz juz nie wiem który jest który. Kosztował 120 zł za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzwonilam dzwonilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.04.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Monika parkiet cudo. Zmienilasie koncepcja kuchni ze masz bezowe kafle?? Fakt ze szafa goscinna czarna bedzie ci bardzie zgrywala sie z szafkami w wiatrolapie i kuchni Hmm widac ze przy wykonczeniowce wszystko musi byc juz wymyslone , zabudowa kuchn juz na etapie wyboru kafli. Co takie opoznienia z ta kuchnia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 11.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Parkiet naprawdę wygląda dobrze, mnie się ten kolor osobiście bardzo podoba bo ożywia wnętrze i będziesz sobie mogła przy niej pozwolić na ciemne dodatki, czarne, szare - takie jak lubisz najbardziej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja tam bym nic nie zmieniała Ale rozumię, ze sukacie ideału Jaśli jest na to kasiorka to róbcie zmiany No ciekawa jestem tej kuchni jak wyjdzie. Napewno bedzie sie ładnie prezentować Ale płytek by mi się nie chcialo juz skuwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 12.04.2008 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 nam sie też nie chce - na samą myśl o tym syfie (przy już zrobionym parkiecie) mnie trzepie. Marta, płytki są beżowe bo kuchnia miała być z ciemnego forniru ale to wszechobecne już w tej chwili drewno.... za dużo by było. Chciałam czegos lekkiego stąd koncepcja białej kuchni- niestety naszła mnie jak płytki już były i teraz spać nie daje opóźnienia są bo stolarz fronty na wysoki połysk musi zamówić jego maszyny nie dają efektu o jaki mi chodzi no coż cenę podał i ja się jej będę trzymać- a to, że on ponosi dodatkowe koszty- jego sprawa nie? fajnie że mnie pocieszacie z tym parkietem- kochane jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts