markoto 12.04.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Nie ma co pocieszac bo wyszlo cudo Moze zamien te fronty na krem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 12.04.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 parkiet wyglada fajnie i pasuje do drzwi wewnetrznych-ale wiem jak to jest jak mialo byc inaczej a wyszlo jak wyszlo.z tymi plytkami w kuchni to bym sie zastanowila dosc powaznie,bo jak nie skujesz to beda cie meczyc te bezowe latami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 13.04.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Kurcze mi sie wydaje ze on przed lakierowaniem byl czerwony a teraz wyszlo to co mialo byc czyli czekoladka czyzby tylko mi sie tak wydawalo??Pare deseczek jest czerwonawych ale pewnie jak kazdy egzotyk sciemnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.04.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Moniczko, dlaczego mialybysmy Cie pocieszac z tym parkietem. Jest najladniejszy jaki do tej pory widzialam i chce taki sam napisz mi koniecznie jakie to drewno. ja chce taki sam i zaden inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 13.04.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Parkiet bardzo ładny. Mnie szczególnie interesuje wasze rozwiązanie kuchnia-jadalnia-salon. U nas jest bardzo podobne, z zainteresowaniem będę czekał na informacje i kolejne fotki z tych miejsc pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.04.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Moniczko, dlaczego mialybysmy Cie pocieszac z tym parkietem. Jest najladniejszy jaki do tej pory widzialam i chce taki sam napisz mi koniecznie jakie to drewno. ja chce taki sam i zaden inny. prosisz masz lapacho z castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 14.04.2008 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Kurcze mi sie wydaje ze on przed lakierowaniem byl czerwony a teraz wyszlo to co mialo byc czyli czekoladka czyzby tylko mi sie tak wydawalo??Pare deseczek jest czerwonawych ale pewnie jak kazdy egzotyk sciemnieje. zaczynam się przyzwyczajać.... jedno trzeba przyznać parkiet wygląda bardzo elegancko.... naLeśnik- rzuciłam oczkiem na rzut waszego domku- faktycznie układ bardzo podobny- zapraszam do zaglądania kuchnia już pomalowana - czeka na mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.04.2008 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a drogie takie cacko?lakierowane czy olejowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Wlasnie ile cie kosztowala robocizna i chemia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 15.04.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 jakieś 80 zł za materiał i duuużo bo 120 zł za m2 za robote ( z chemią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.04.2008 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No troche duzo ale to chyba normalna cena jesli chodzi o parkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.04.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 200 zł to raczej standardowa cena na gotowo za dab i widze ze egzotyki tak samo. wiec chyba lepszy egzotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mclear 16.04.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 mclear gres to nowa gala symbol OR 12 lub 13 bo najpierw kupiliśmy jaśniejszy potem była wymianka i teraz juz nie wiem który jest który. Kosztował 120 zł za m nie mogę znaleźć takiego symbolu w nowej gali ale cholernie drogi ten gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.04.2008 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 or 12 http://www.nowa-gala.pl/index.php?lt=in&pg=e63043fc2b06e4f56473c05ddb0ef31e or 13 http://www.nowa-gala.pl/index.php?lt=in&pg=b2ecebd24b0a95374ba1fee9bfba9295 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 16.04.2008 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Marta nam pomogła - czyli OR 13- ten ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 16.04.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 200 zł to raczej standardowa cena na gotowo za dab i widze ze egzotyki tak samo. wiec chyba lepszy egzotyk. u nas w regionie robocizna od 100-110 zł ten parkieciarz policzył dokładnie 124 za metr więc więcej dlatego napisałam duuuużo, bo jak przeliczyć różnicę przez ilośc metrów to tez się jakaś kwota robi no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 16.04.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Monika $ Seba też chciałam pochwalić bo bardzo ciekawe wnetrza.Jestem na etapie wyboru balustrady a Wasza jest prosta i ładna.Czy mogłabym poprosić o zdjęcia poręczy(jakies dokładne ujecie).I pytanko jaka jest szerokość między tymi pionowymi przęsłami,a co ile jest słupek?Mam nadzieje że w miare jasno wytłumaczyłam o co mi chodzi.Ach i jeszcze pytanie co do kuchni, jakie rozwiazanie masz w narożnej szafce?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 17.04.2008 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Monika $ Seba też chciałam pochwalić bo bardzo ciekawe wnetrza.Jestem na etapie wyboru balustrady a Wasza jest prosta i ładna.Czy mogłabym poprosić o zdjęcia poręczy(jakies dokładne ujecie).I pytanko jaka jest szerokość między tymi pionowymi przęsłami,a co ile jest słupek?Mam nadzieje że w miare jasno wytłumaczyłam o co mi chodzi. Ach i jeszcze pytanie co do kuchni, jakie rozwiazanie masz w narożnej szafce? Pozdrawiam zdjęcie balustrady zrobię w weekend ok? pomiary też muszę zrobić bo nie mam pojęcia jakie tam są odległości W szafce narożnej mam mieć po lewej stronie cargo magic a po prawej stronie kosz na garnki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 17.04.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 ok bede czekać na pomiary,dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 21.04.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 no i pojechałam na działkę z rozładowanym aparatem przepraszam- na zdjęcia musisz jeszcze poczekać. Zmierzyłam odległość szczebelków (mają 6 na 4 cm) oddalone są od siebie 20 cm- jeśli masz dzieci to radzę dać je gęściej chyba nie ma większego znaczenia co ile jest słupek bo u nas wszystkie są tak jak wyszły - czyli na zabiegu jest słupek, który leci od dołu do góry, na górze są dwa kurcze chyba jednak muszę i z wytłumaczeniem czekać na zdjęcia, bo jestem dziś nie w formie oratorskiej hihi i kompletnie nie rozumiem co sama piszę- co dopiero Ty prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts